Dreams may come true

Dreams may come true

Een mooie titel voor toch een mooi hoofdstuk in de mooie geschiedenis van Interkoi.

Als ik mijn archief doorzoek, en dat gebeurd meer dan eens, dan mag ik tevreden terugblikken op wat ik de voorbije jaren heb aangekocht en verkocht. Bovendien heb ik gedurende de jaren telkens alle mogelijke prijzen meegepakt die er ook op shows zijn mee te pakken. Zowel major champion, adult champion, de runner up GC, adult tategoi meer dan eens, baby champion, ik heb alle prijzen in de wacht gesleept.....

Ik heb echter al mijn bekers weggegeven, want ik hecht er helaas weinig waarde aan. Er zijn mensen die ze etaleren, en ik kan hier best begrip voor opbrengen, maar het is aan mij niet besteed. Het hoogst haalbare blijft nog een prijs die ik nog nooit heb behaald, de Grand Champion, en of ik dit nog ooit zal verwezenlijken dat is de vraag, maar zeg nooit nooit.... en in principe gun ik het nog liever aan mijn klanten.

En dan onverwacht wordt er iets in je schoot geworden, waarvan je denkt dat het bijna onmogelijk is. Niet minder dan 2 potentiële prijswinnaars voor eender welke show in Nederland of in België zou zomaar in je bezit kunnen komen.

Wat voor prijs ze in de wacht zullen slepen is natuurlijk altijd afhankelijk van de concurrentie, maar het hoogst haalbare is geen utopie meer, want ga maar eens zoeken naar een showa van 85 cm. Ik weet als geen ander wat het wil zeggen om koi zoals deze, op dit moment aan te kopen in Japan. Dit is al een utopie op zich zelf.

Als ik deze koi zie, dan kan ik nog eens warm worden, en geloof me, ik ben door de jaren gehard, want mijn lat is ieder jaar hoger en hoger komen te liggen. Ik heb alle toppers ook live gezien, en dan wordt het ongewone gewoon. Bekijk eerst even de bijgevoegde filmpjes:

Een Tsukitsuke Rose kohaku

Een Olive no Uta Showa

Beide oyakoi, zowel Tsukitsuke Rose en Olive no Uta, behoren tot mee van de beste en meest begeerde ouderdieren die er in de stal van Sakai FF bestaan, daar bestaat geen twijfel over.

Kan je eigenaar worden van deze koi ? Inderdaad dat behoort tot de mogelijkheden, maar je begrijpt dat dit aanbod niet voor iedereen is weggelegd. Ondanks het feit dat deze koi goedkoop zijn als je prijs/kwaliteit gaat vergelijken, praten we uiteraard ook over veel geld.

Ik treed hier bovendien enkel op als bemiddelaar, dus laat één ding duidelijk zijn, de koi behoren helaas niet tot mijn collectie en zijn geen eigendom van Interkoi. Als je eventueel geinteresseerd bent, zal alles in de grootste discretie en vertrouwen behandeld worden.

Ik zal optreden als tussenpersoon, en zal er aan bepaalde voorwaarden moeten worden voldaan. Voel je je geroepen om de mogelijkheid te hebben deze koi aan te kopen, stuur dan een mail aan arendonk@interkoi.eu en ik zal de nodige informatie doorgeven met betrekking tot de verkoopsvoorwaarden.

Meer afbeeldingen

Dreams may come true: afbeelding 1
Dreams may come true: afbeelding 2
Dreams may come true: afbeelding 3
Dreams may come true: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240