Drie vliegen in één  klap

Drie vliegen in één klap

Je kan er een mooi uitstapje van maken....een dagje België of een bezoekje aan de Kempen.

Nu zaterdag en zondag 5 en 6 april opent een nieuwe koizaak zijn deuren op amper 3-400 meter van mij deur. Het heeft de creatieve naam MKkoi en morgen is hun website online met een reeks prachtvissen, zoals je in het koiaanbod al kan merken. Bekijk vooral de filmpjes van hun HQ tategoi selectie... niet te versmaden.

Aanbod Yagenji

Aanbod Hirasawa

Allemaal koi die je bij mij niet kunt vinden en misschien een mooie aanvulling op jullie verlanglijst. Bovendien is er in Turnhout, op nog geen 10 kilometer nog een groot tuincentrum dat ook soortgelijke visjes verkoopt. Het is in elk geval de moeite om het tuincentrum Pelckmans even aan te doen, want ik denk dat het tot de grootste van België behoort, en je kan er werkelijk alles kopen van koi tot en met voer, pompen, noem maar op tegen geweldige prijzen.

Tijdens deze 2 dagen zal ik me dan ook van mijn beste klant laten zien en een speciaal aanbod doen van mijn overblijvende koi van verleden jaar. Ik zal deze aanbieden vanaf 100 euro/stuk, en geloof me er zitten nog degelijke koi tussen.

Bovendien, en wat nog veel belangrijker is, zal ik de koi die uit quarantaine gaan en naar buiten moeten aan bijzonder interessante voorwaarden aanbieden. Het zijn er niet veel meer, slechts een 15-20 tal, maar wel bijzonder goede toekomstgerichte koi met volgens mij nog veel potentie. Dit is een éénmalige aanbieding en wie ervan wil profiteren zal zaterdag van 11 tot 16.00 uur aanwezig moeten zijn of zondag van 10 tot 12.00 uur.

Hou het weekend vrij, stem je tomtom af op het tuincentrum Pelkmans, rij door naar MKkoi om op beide locaties naar visjes te gaan kijken, en eindig bij Interkoi om naar onze koi te komen kijken.

Nog even melden dat onze showa als derde geëindigd is in de Wakagoi showa in Japan. De mail van Paul ging als volgt Your showa got 3rd place. A good result considering the competition! There were 10 other koi in the class.. Maar enkel de eerste plaats telt, en de 2de of 3de plaats hebben totaal geen belang. Met andere woorden, we hebben dus verloren....

Ik lig er echter niet van wakker. Ik win doodgraag, maar kan mijn verlies goed dragen....

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240