De dag van de tancho

De dag van de tancho

Ik vind ze wel gaaf, die polyesteren beeldjes van koi, Ze zijn licht en vrij groot, en toch mooi gemaakt.

Ik kreeg deze als geschenk van een klant die zijn koi kwam ophalen. Eentje voor mij en eentje voor Maarten Lammens.

Zoals je kan lezen was het vandaag de dag dat ze de bijzonder mooie tancho kohaku kwamen ophalen. Aangekocht verleden jaar, en naar Arendonk gekomen begin december, hadden deze tancho het moeilijk om verkocht te worden, iets wat ik totaal niet begreep, want ik verwachtte dat deze dadelijk zouden verkocht zijn.

Ik had er 3 op de kop kunnen tikken, en was er bijzonder blij mee, want je ziet ze zelden, tancho met een goede lengte, goede body en allemaal een meer dan behoorlijke stip. Totdat ze plotseling allemaal verkocht werden op korte tijd. Zo is het nu eenmaal in de koibusiness, het blijft een onvoorspelbaar iets.

Toeval of niet, maar vandaag kwam men al 2 van de drie tancho ophalen. Na meting bleek de tancho van Johan, tevens de grootste al 62 cm te zijn (kwam van 56 cm) en de kleinste 55 (kwam van 51 cm)

Er was weinig of niets af te merken aan deze tancho en ondanks het feit dat Johan van ver moest komen, was hij er duidelijk blij mee, en dat stemt me altijd plezierig.

tancho van Johan-01

tancho van Johan-02

De kleinere tancho en zijn mateke

De ginrin showa van Taniguchi

De kleinere tancho ging met een ginrin showa van Taniguchi mee naar huis. Ik kreeg achteraf nog een mooie bedankbrief, die ik niet zal plaatsen, want anders krijg ik rode wangen, maar het doet mij veel plezier om dit te lezen. Een teken dat je het toch goed doet. Bedankt....

Die 2 polyester koi die ik gekregen heb, kan je trouwens krijgen in verschillende kleuren. Je zou bijvoorbeeld mooie witte koi kunnen bestellen en deze dan zelf beschilderen met het patroon van je lievelingskoi.

Ik ben er aan het denken om deze in mijn webshop op te nemen of aan mijn klanten aan te bieden, ik vind ze wel gaaf. Ik zal eens informeren wat ze me gaan kosten.

Meer afbeeldingen

De dag van de tancho: afbeelding 1
De dag van de tancho: afbeelding 2
De dag van de tancho: afbeelding 3
De dag van de tancho: afbeelding 4
De dag van de tancho: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240