Een beer van een man

Een beer van een man

Soms komen er ogenblikken dat je met verbazende blikken kijkt naar een mannelijke koi die op geen ogenblik onderdoet voor een vrouwelijke koi, en bovendien zonder de ongemakken.

Een body om bij weg te dromen, een huidkwaliteit om je duimen en vingers van af te likken, een patroon dat rust en verademing uitstraalt, en als toemaatje nog eens tegen de 80 cm aanhoest of misschien er al over.

Ik heb het hier over kohaku KO-V17-4189, geboren in 2014, dus nu pas 5 jaar wat bijzonder jong is en waar nog rek op zit. Het filmpje is trouwens gemaakt vorig jaar in april, maar de koi komt nu te koop en is te bewonderen in Arendonk.

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan, want je komt deze kansen zelden tegen. Toen was ze 75, maar dat ze nog gegroeid is staat als een paal boven water. En bovendien nog een rasechte afstammeling van wijlen TM kohaku... de touwtrekker van de kohaku van Momotaro...

Geniet van deze body, geniet van de uitstraling, het eenvoudige nidan patroon en de hoogwaardige presence van de mannelijke koi.

Er worden momenteel veel mannen aangeboden op de veiling van Momotaro, en ik sta versteld van het machtige aanbod.

Helaas durf ik er geen kopen, want de vooroordelen ten opzichte van de mannelijke koi zijn nog niet verdwenen. Onverstandig om niet te genieten van de forse mannen die de vergelijking met vrouwelijke koi zeker kunnen doorstaan, maar wat kun je doen tegen ingebakken vooroordelen…niets.

Over het algemeen is de body meer sigaarvormig, gestroomlijnder en uiteindelijk mooier, maar helaas moeten ze het nog altijd afleggen. Nu praat ik wel over de mannen van Momotaro en niet van een andere kweker.

Hier nog een voorbeeld van een man die je doet watertanden om zijn heerlijke body. Of misschien deze showa ? Allemaal voorbestemd groot en stevig te worden, vergelijkbaar met de mannelijke kohaku die ik nu aanbied.

Dit zijn geen dunne sigaartjes zoals die vroeger werden aangeboden, want als ik ze als vrouw zou presenteren weet ik zeker dat niemand het in twijfel zou trekken. Waar of niet waar ?

Wil je er snel bijzijn om dit monster in jouw vijver te laten zwemmen, contacteer me dan zo snel mogelijk, ik ben zeker dat het een aanwinst is voor je vijver.

Ondertussen ben ik mijn kleinkinderen een opleiding aan het geven over hoe ze koi moeten behandelen. Een moeilijke taak, maar zoals je in dit filmpje kan zien, ze deden het zeker met plezier.

De 9 overblijvende tosai van de 64 serie werden gisteren naar de geïmproviseerde mudpond overgebracht. Wees niet ongerust, de tosai werden met alle respect behandeld en zeker niet mishandeld. Alles stond onder mijn controle, zodat er geen misplaatste handelingen konden gebeuren.

Op het einde van het filmpje zie je ze verdwijnen in de voorlopige mudpond, waarbij we speciale toepassingen gaan doen om de kleuren te optimaliseren. Ze zien er al goed uit zoals je in het filmpje kan zien, maar we gaan proberen er nog een extra dimensie aan te geven.

We zullen het binnen 2 maanden bekijken, want nadien wordt de mudpond weer omgetoverd naar het zwembad voor de kleinkinderen…veel plezanter….

Meer afbeeldingen

Een beer van een man: afbeelding 1
Een beer van een man: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240