Een dag noeste arbeid

Een dag noeste arbeid

Ik heb even een kort filmpje gemaakt van de filters, en zeg nu zelf...zelfs Geert was er heel tevreden over.

Ondertussen verzorg ik de koi en probeer zoveel mogelijk niet aan de zorgen te denken. Gelukkig zijn er nog alternatieve mogelijkheden tot verkoop. Geloof het of niet, maar gisteren heb ik 2 Izumiya showa verkocht naar Maleisië.

Vermits de koi nog in Japan zitten is dat geen probleem. De koper in kwestie deed reeds zaken met Ryuki Narita en mits de nodige communicatie werden showa 2003002 en 2003003 gereserveerd voor deze voor mij onbekende klant. 

Soms vraag ik mij toch af hoe het komt. Showa 2002003 was zo succesvol dat er minstens 5 potentiële kandidaten waren om deze aan te kopen, maar zonder resultaat. Te laat, beide showa zullen hun tocht naar Europa niet moeten ondergaan, maar naar Azië vertrekken.

Het zijn toch interessante ontwikkelingen dat je koi zomaar via samenwerking over heel de wereld kunt verkopen. Dubai en Maleisië zijn al aan de beurt geweest. Feit is dat Interkoi toch een internationale bekendheid heeft verworven, en daar mogen we best trots op zijn.

Als ik me verveel, dan ga ik toch wat koi filmen die nog niet zoveel aandacht hebben gekregen. Ik heb er gisteren ook weer een aantal gefilmd. Een sanke die zeker de moeite waard is om goed bekeken te worden is Sanke SA-V19-10152

Met haar 60 cm en mooi geplaatst sumi een kandidaat om een gezonde mooie jumbo te worden. Nood breekt wet en we moeten proberen geld te incasseren om onze kosten te betalen. Daarom dit aanbod dat geldig is tot morgenvroeg bij het schrijven van een nieuw nieuwsitem.

Een korting van 10% op deze sanke. Aanbod geldig tot morgenvroeg.

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

22 reacties

Johan D

Dat ziet er goed uit ! Top


The Untouchable

Sorry Geert van DSG Filters, mss technologisch wel top, maar . . . veel te kleine bakken naar de standaardnormen van Interkoi. Je had hem van een veel grootser project moeten overtuigen alvorens aan de slag te gaan. Voilà, dat is mijn commentaar tgo het gejuich en het handgeklap van vele anderen hier.  Wat ben ik toch een ambetanterik in veler ogen, maar dat kan mij niks schelen, al zeg ik het zelf! 

interkoi

Awel, ge hebt nu eens 100% gelijk deze keer, dat gebeurt ook niet dikwijls. Maar dit is een noodoplossing, en nood breekt wet. 


rudy

Ziet er prachtig uit,


Johan

Mooie plek gevonden voor de drie mooie bakken knap werk van DSG. Hebben de bakken ook een overloop om water verversing te regelen want dat zal wel nodig zijn met 35 koi. Showa 2002003 was zo succesvol dat ......... Welke showa van de twee bedoelde je Luc

Wim DW

in het artikel ging het over twee koi en de 3 was succesvol bij anderen maar gelukkig samen met de 2 verkocht

Johan

@Wim DW De 003 was mijn favoriet en zou wel is een kansje hebben op female


interkoi

jaja, dat kan je achteraf wel zeggen... :)

The Untouchable

@interkoi Die nieuwe profielfoto trekt op niks, want surrealistisch. Geen enkel benul van de realiteit misschien? Dringend te veranderen, zo vind ik. 


Polleke

Dat zijn ferme stevige bakken ! Compleet met verwarming , regelbare pomp en zelfs een beluchte bodemdrain voor het perfect te maken . 

Wim DW

alleen voor jou beren iets te klein😜😜


Wim DW

mooie Q-bakken, nu is dit niet zo\'n probleem maar een klaterend beekje (lees uitstroom van de drie bakken) gaat een verhoging van ammoniak in uw sanitaire voorzieningen teweeg brengen

interkoi

Die snap ik even niet !

Polleke

@interkoi Het afvalwater word hier bedoeld volgens mij . 


ben.

Hij bedoelt gewoon dat je van dat geluid moet pissen. ha ha

Wim DW

@ben. af en toe moet er een raadsel in de antwoorden zitten - goed gevonden ben !

The Untouchable

@ben. Toen pissen plassen werd, toen is het gezeik begonnen. En nu zitten we er dus mee.


interkoi

Moppen snap ik gewoonlijk ook niet;..mijn vrouw moet die altijd uitleggen...

Johan

@interkoi 😀😀😀😁 volgende keer tekst en uitleg bij de moppen plaatsen 😊

The Untouchable

@interkoi Wat vele mannen zouden toejuichen, maar wat zou jij toch zijn zonder zo\'n vrouw aan uw zijde? Een dikke sukkelaar, of moet ik nog naar ergere woorden zoeken? 


The Untouchable

Wim, waar ben je mee bezig? Mij niet na apen wat betreft uw avatar hé! Ik haat plagiaat! 


Jack

Ziet er goed uit Luc !


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240