Veel moeite, weinig succes

Veel moeite, weinig succes

Stilletjes had ik gehoopt een massa filmpjes binnen te krijgen van vijvers of soortgelijke filmpjes, maar helaas het is me niet gelukt. Blijkbaar hebben ze toch niet de nodige tijd om filmpjes te maken, dus hou ik het maar bij de filmpjes die ik binnengekregen heb.

Het meest verbaasd was ik over een filmpje dat ik binnenkreeg vanuit Vietnam. Nog verbaasder was ik toen ik het filmpje bekeek. Het aards paradijs is niet in Europa maar in Vietnam, dat wist ik nog niet.

Blijkbaar is de creativiteit van een ongekende weelde. Ik zou zeggen geniet van het filmpje, want deze vijvers krijgen we niet dikwijls te zien. De vijver is van Thien Pham, die in Ho Chi Mingh stad woont. Ik weet dat er prachtige vijvers in Azië zijn, en deze is van een ongekende luxe.

Vijver twee is van iemand die al lang bekend is in de koiwereld, verzot is op jumbo koi, en hoe groter hoe liever. Natuurlijk kan hij niet ontbreken op het appel, en daar ben ik dankbaar voor. Bedankt Polleke voor het prachtige filmpje, ik heb er van genoten.

Een vijver die me nauw aan het hart ligt is de vijver van Wim. Reeds algemeen bekend maar daarom zeker niet minder gewaardeerd, integendeel. De vijvers zijn stilaan gevuld met een aantal serieuze jumbo, en het is telkens genieten als je het filmpje ziet. Op het einde zie je ook de laatste aanwinsten die in de vijver geplaatst worden. Bedankt Wim

Vrij bekend en geroemd om de aanleg van hun vijver is de vijver van Zenkoi. Dit filmpje is volgens mij nog niet zolang geleden gemaakt, tenzij ik mij vergis, want dit filmpje heb ik nog nooit gezien. De onderwaterscene is ook de moeite om te bekijken. Het enige wat ik mis in de vijver is een kohaku van Takigawa, die is me nog niet opgevallen. Bedankt Zenkoi.

De vijver van Rudy heeft het strijdtoneel ook al dikwijls betreden. Klein maar fijn is het verhaal. Bedankt voor de inzending.

Een andere Rudy stuurt me ook regelmatig filmpjes van zijn vijver en zijn bestand. Ze doen het bijzonder goed zegt hij en dat kan je zien. Het ziet er picobello uit Rudy, bedankt dat je de mensen mee laat genieten van je prachtige koi.

Een vijver uit Indonesië kwam ook aan de beurt. Deze is van Alexis Castroverde. Ik kreeg het op verzoek toegestuurd waarvoor dank.

De vijver van David na zijn laatste aanwinst mag ook niet ontbreken. Ook hier doen de koi het al uitzonderlijk goed zo te zien, en de showa laat de suiker niet van zijn brood halen zo te zien. Bedankt voor de inzending.

Een voor mij onbekende vijver, is de vijver van Jan. Een speciaal bouwwerk zo te zien met afgeronde muren, een echt kunstwerk. Complimenten Jan dit had ik niet verwacht. Ook bedankt voor de inzending.

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

12 reacties

mark

Ziet er allemaal heel erg mooi uit met een paar prachtige vissen. Ik zou graag een filmpje willen insturen als de overkapping er af is en mijn eerste vijver laten zien die net klaar is👍 @polleke, dat is geen koi houden meer, maar varkens 🤣🤣 Heel mooi om te zien


Johan D

Mooie vijvers , Ik ga nu geen film maken , er is niets te zien !

Johan

Zijn denk / vermoed ik ook niet allemaal recente filmpjes Johan D 😄


Robbie

Mooie filmpjes van zeer mooie vijvers.


Wim DW

allemaal mooie filmpjes - leuk en verrassend - vietnam geeft een andere insteek // onderwater was ook meegenomen. polleke zijn jumbo\'s zijn genieten als je ze hoort smakken.... mooi initiatief - misschien moeten we dit herhalen binnen enkele weken wanneer de natuur nog meer ontwaakt is.... grt 


Polleke

Tof , zeer tof om de verschillende vijvers en manieren van koihouden te zien . Ik heb er keihard van genoten dus bedankt iedereen . Ook Luc natuurlijk want je moet het maar doen . grtjs 

Wim DW

je koi zien er super uit


interkoi

Allemaal bedankt voor het inzenden van de filmpjes.

Patrick D M

Mooie fimpjes top, de vijver van Zenkoi heb je idd nog niet gezien, het is de kleine vijver op het huisadres van Joey. De takigawa kohaku en de sanke van momotaro zwemmen lekker bij mij thuis, zal ook nog eens een fimpje maken

Wim DW

@Patrick D M ben ook hier benieuwd naar het filmpje - de vijver bij joey geeft ook wel rust -- mooi


Wim DW

graag gedaan


beereke

graag gedaan


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240