Veel moeite, weinig succes

Veel moeite, weinig succes

Stilletjes had ik gehoopt een massa filmpjes binnen te krijgen van vijvers of soortgelijke filmpjes, maar helaas het is me niet gelukt. Blijkbaar hebben ze toch niet de nodige tijd om filmpjes te maken, dus hou ik het maar bij de filmpjes die ik binnengekregen heb.

Het meest verbaasd was ik over een filmpje dat ik binnenkreeg vanuit Vietnam. Nog verbaasder was ik toen ik het filmpje bekeek. Het aards paradijs is niet in Europa maar in Vietnam, dat wist ik nog niet.

Blijkbaar is de creativiteit van een ongekende weelde. Ik zou zeggen geniet van het filmpje, want deze vijvers krijgen we niet dikwijls te zien. De vijver is van Thien Pham, die in Ho Chi Mingh stad woont. Ik weet dat er prachtige vijvers in Azië zijn, en deze is van een ongekende luxe.

Vijver twee is van iemand die al lang bekend is in de koiwereld, verzot is op jumbo koi, en hoe groter hoe liever. Natuurlijk kan hij niet ontbreken op het appel, en daar ben ik dankbaar voor. Bedankt Polleke voor het prachtige filmpje, ik heb er van genoten.

Een vijver die me nauw aan het hart ligt is de vijver van Wim. Reeds algemeen bekend maar daarom zeker niet minder gewaardeerd, integendeel. De vijvers zijn stilaan gevuld met een aantal serieuze jumbo, en het is telkens genieten als je het filmpje ziet. Op het einde zie je ook de laatste aanwinsten die in de vijver geplaatst worden. Bedankt Wim

Vrij bekend en geroemd om de aanleg van hun vijver is de vijver van Zenkoi. Dit filmpje is volgens mij nog niet zolang geleden gemaakt, tenzij ik mij vergis, want dit filmpje heb ik nog nooit gezien. De onderwaterscene is ook de moeite om te bekijken. Het enige wat ik mis in de vijver is een kohaku van Takigawa, die is me nog niet opgevallen. Bedankt Zenkoi.

De vijver van Rudy heeft het strijdtoneel ook al dikwijls betreden. Klein maar fijn is het verhaal. Bedankt voor de inzending.

Een andere Rudy stuurt me ook regelmatig filmpjes van zijn vijver en zijn bestand. Ze doen het bijzonder goed zegt hij en dat kan je zien. Het ziet er picobello uit Rudy, bedankt dat je de mensen mee laat genieten van je prachtige koi.

Een vijver uit Indonesië kwam ook aan de beurt. Deze is van Alexis Castroverde. Ik kreeg het op verzoek toegestuurd waarvoor dank.

De vijver van David na zijn laatste aanwinst mag ook niet ontbreken. Ook hier doen de koi het al uitzonderlijk goed zo te zien, en de showa laat de suiker niet van zijn brood halen zo te zien. Bedankt voor de inzending.

Een voor mij onbekende vijver, is de vijver van Jan. Een speciaal bouwwerk zo te zien met afgeronde muren, een echt kunstwerk. Complimenten Jan dit had ik niet verwacht. Ook bedankt voor de inzending.

 

Laat Een Reactie Achter

12 reacties

mark

555


Johan D

555

Johan

555


Robbie

555


Wim DW

555


Polleke

555

Wim DW

555


interkoi

555

Patrick D M

555

Wim DW

@Patrick D M 555


Wim DW

555


beereke

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml