Een drietal van verleden jaar

Een drietal van verleden jaar

Op een bepaald ogenblik krijg ik een mail aan van Wesley en Willy die verleden jaar 3 koi aankochten van 3 verschillende kwekers.

Er stond niet veel in de mail, namelijk het volgende: Hierbij zendt ik je wat foto's en filmpjes van de koahuka en showa van Willy , en daar kon ik het mee doen. Dus kon ik zelf op zoek naar meer informatie. Ik kan wel veel onthouden, maar alles lukt me niet.

Gelukkig kan ik veel opzoeken, en gewoonlijk vind ik toch wat ik moet hebben. Ik heb als het ware maar een kleine hint nodig, en dan vind ik het wel. In dit geval zocht ik alleen op de naam "Willy" en na enkele momenten zoeken, had ik het nieuwsitem dat ik moest hebben.

Toen ik de showa zag, begon het me al snel te dagen. Dit was een levering van de kweker Kanno, een vrij onbekende in koiland. Hij wordt geroemd om zijn Goshiki, en ik heb ooit eens een filmpje van hem op youtube gezet over het kweken op natuurlijke wijze. Bovendien heb ik er enkele HQ sanke van gekocht, waaronder 1 maruten die het vorig jaar op de show van Appeltern zeer goed had gedaan, want ze was eerste.

Ik heb er trouwens nog een bijzonder interessante showa van zwemmen, en een tweetal sanke, waarvan ik best kan genieten. Hetgeen me telkens opvalt aan deze showa van Kanno, is het ontwikkelen van het zware sumi. Zo gauw ik deze showa verkocht heb, zal ik er nog wel eens een verslagje over schrijven, want het is toch een bijzondere mooie showa geworden. Ik heb nog filmpjes gevonden van bij aankoop, en de filmpjes die Willy mij gestuurd heeft, en je kan er achtereenvolgens van genieten.

Dit zijn de filmpjes van bij aankoop:

anno mei 2012

Kanno showa mei 2012

Dit zijn de filmpjes van nu:

Momotaro kohaku

Taniguchi kohaku

Showa Kanno

In de vijver

Voor diegenen die willen weten hoe het verlopen is op het huwelijksfeest, verwijs ik graag naar mijn facebookpagina waar tientallen foto's en filmpjes op staan. De binnenkomst van de taart en de openingsdans is toch een filmpje dat er mag zijn, en waar je de sfeer van de dag kan proeven. De mensen die er interesse in hebben mogen er van mij ook van genieten. La piece de resistance. Zo vieren wij dit in België...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240