" />

" />
Een Goddelijke Sandan Kohaku

Een Goddelijke Sandan Kohaku

De eerste van een reeks sandan kohaku die ik in de loop van deze week nog verder zal presenteren. Het eerste wat Taniguchi San mij vertelde toen we deze sandan kohaku uit de mudpond toverde was: "Hou deze kohaku in de gaten ! Die is van hele goede kwaliteit !"

Ik heb helaas nog niemand achter deze kohaku horen vragen, maar ik ben het wel eens met Taniguchi San. Het is een bijzonder goede kohaku, en ik denk dat ze heel geschikt is om in te zetten op eender welke show. Ze is precies 59 cm, een geschikte maat als ze niet te veel meer groeit.

Ik laat ze eerst zien toen ik ze aankocht. Het is 30 april 2018.De reden dat ik ze selecteerde was de zuiverheid die de kohaku uitstraalde. Het shiroji was van meer dan goede kwaliteit, het beni lag over het gehele lichaam in dezelfde intensiteit, de body was goed gevormd. Daarnaast is het kiwa en sashi volledig in orde, en niet vergeten, sandan blijft een populair en standvasig patroon.

Op 14 november 2019 kwam ze naar Arendonk. Niet overdreven groot, maar wel 100% in balans, en ik denk een meerwaarde voor iedere koiliefhebber. De vermelde prijs is 3750 euro, en ik zet ze vandaag in de countdown die gaat tot 2950 euro, met een automatische afname van 100 euro per dag. Sla toe op het moment dat je denkt dat jou prijs is bereikt. Je kan de countdown hier opvolgen.

Ik wil ze ook meenemen naar de Belgische Koishow dit jaar, en alle kosten worden door mij betaald. Na de show mag ze nog een tijdje terug acclimatiseren, maar dan moet ze opgehaald worden. Wie interesse heeft kan mij iedere dag contacteren. Diegene die zich geroepen voelt om deze op een bepaalde dag tegen de vermelde prijs aan te kopen, mag mij contacteren.

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240