Duo Dainichi achtige showa

Duo Dainichi achtige showa

Dat Momotaro veel met Dainichi invloed werkt is algemeen bekend en kan je terugvinden op het certificaat, namelijk het mannelijke ouderdier is een Dainichi. De aanbieding van vandaag gaat dan ook over 2 zussen, zelfde moeder...zelfde vader, en allebei geboren in juni 2017 of nu sansai, 30 maanden jong.

Met andere woorden kan je hier een voorspelbare grote inbeelden, en 80 cm zou een minimum moeten zijn, maar 85 is eerder aangewezen. Ik ga het vandaag anders doen, want de vorige aanbiedingen hebben tot hiertoe nog geen succes gebracht, ondanks de hoge graad van kwaliteit van sommige koi.

De ene showa is 4500 euro geprijsd, de andere 5500 euro ofwel samen 10 000 euro. Ik ga nu beginnen met een aanbieidingsbod voor beide samen. Je mag zussen niet scheiden, het zou mooi zijn als ze samen zouden blijven. 

Showa SH-V19-10291

Showa SH-V19-10276

Beide showa samen op de film.

Mijn aanbiedingsbod voor beide: 7000 euro...maar....

Iedere dag zal ik 100 euro erbijtellen in plaats van eraf te tellen. Hieronder zal je dus iedere dag de lijst vinden van de prijs die bepaald wordt bij aankoop van beide showa tegelijkertijd....een uniek aanbod dat zijn weerga niet kent. 2 jumbo showa Momotaro x Dainichi geprogrammeerd om bijzonder groot te worden.

Als je interesse hebt zou ik niet twijfelen, en over betalingsmodaliteiten kunnen we nog altijd overleggen, want ik begrijp ook dat dit niet niks is...ook voor Interkoi niet ! Ik weet dat er meerdere op zitten te azen, dus meld je zo snel mogelijk.

Aanbod 24-01-2019: 7000 euro

BEOORDELINGSOVERZICHT: 

SH-V19-10291

Beoordeler 01
Tja voor deze mega-Showa zijn weinig woorden nodig, daarbij is ze ook nog eens zeer goed van kwaliteit en de 3 kleuren zijn netjes vertegenwoordigd, imposant is de brede grote Gorilla kop !

Beoordeler 02
Lengtebouw, huidkwaliteit, klassiek patroon… niets meer aan doen dit is een showa zoals ik ze graag zie!

Beoordeler 03
Klassieke Showa "What You See is What You Get" Heeft naar mijn mening niet meer uitleg nodig 70 cm en 30 maanden oud 

Beoordeler 04
Een dijk van een showa met een geweldige body.  De huidkwaliteit is zeer goed en het patroon is werkelijk heerlijk om te zien. Zowel beni,shiroji,als sumi zijn zeer goed. Kiwa en sashi zoals gewenst. Deze koi moet je in de bowl zien .Ze heeft een geweldige totaaluitstraling en dat zal in de toekomst nog veel beter worden.

 

SH-V19-10276

Beoordeler 01
Een klassieke Showa die opvallend Fluo-beni laat zien ,kwa huid en bouw klopt deze helemaal, je moet natuurlijk wel graag een donkere Showa zien .

Beoordeler 02
Wat een huid en vooral sumi kwaliteit ! Bouw an sich heel goed. Als je van zware patronen houdt hoeft hier zeer zeker geen strik omheen !

Beoordeler 03
Op en Top klassieke showa die van achteren naar voren sumi aanmaakt en dus koptekening nu aan het ontwikkelen is, met ruim 70 cm en hoog kwaliteits sumi, een zeer fraaie showa 

Beoordeler 04
Ook weer een showa die je in de bowl moet zien. Een echte klassieke showa met een geweldige huidkwaliteit. Het beni shiroji en sumi stralen als je deze in de bowl in de zon ziet. Het kiwa en sashi zijn heel goed en het totaal plaatje maakt er een prachtige verschijning van.

 

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

KONDHO

555

interkoi

555


Wim DW

555


Gerwin

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml