Duo Dainichi achtige showa

Duo Dainichi achtige showa

Dat Momotaro veel met Dainichi invloed werkt is algemeen bekend en kan je terugvinden op het certificaat, namelijk het mannelijke ouderdier is een Dainichi. De aanbieding van vandaag gaat dan ook over 2 zussen, zelfde moeder...zelfde vader, en allebei geboren in juni 2017 of nu sansai, 30 maanden jong.

Met andere woorden kan je hier een voorspelbare grote inbeelden, en 80 cm zou een minimum moeten zijn, maar 85 is eerder aangewezen. Ik ga het vandaag anders doen, want de vorige aanbiedingen hebben tot hiertoe nog geen succes gebracht, ondanks de hoge graad van kwaliteit van sommige koi.

De ene showa is 4500 euro geprijsd, de andere 5500 euro ofwel samen 10 000 euro. Ik ga nu beginnen met een aanbieidingsbod voor beide samen. Je mag zussen niet scheiden, het zou mooi zijn als ze samen zouden blijven. 

Showa SH-V19-10291

Showa SH-V19-10276

Beide showa samen op de film.

Mijn aanbiedingsbod voor beide: 7000 euro...maar....

Iedere dag zal ik 100 euro erbijtellen in plaats van eraf te tellen. Hieronder zal je dus iedere dag de lijst vinden van de prijs die bepaald wordt bij aankoop van beide showa tegelijkertijd....een uniek aanbod dat zijn weerga niet kent. 2 jumbo showa Momotaro x Dainichi geprogrammeerd om bijzonder groot te worden.

Als je interesse hebt zou ik niet twijfelen, en over betalingsmodaliteiten kunnen we nog altijd overleggen, want ik begrijp ook dat dit niet niks is...ook voor Interkoi niet ! Ik weet dat er meerdere op zitten te azen, dus meld je zo snel mogelijk.

Aanbod 24-01-2019: 7000 euro

BEOORDELINGSOVERZICHT: 

SH-V19-10291

Beoordeler 01
Tja voor deze mega-Showa zijn weinig woorden nodig, daarbij is ze ook nog eens zeer goed van kwaliteit en de 3 kleuren zijn netjes vertegenwoordigd, imposant is de brede grote Gorilla kop !

Beoordeler 02
Lengtebouw, huidkwaliteit, klassiek patroon… niets meer aan doen dit is een showa zoals ik ze graag zie!

Beoordeler 03
Klassieke Showa "What You See is What You Get" Heeft naar mijn mening niet meer uitleg nodig 70 cm en 30 maanden oud 

Beoordeler 04
Een dijk van een showa met een geweldige body.  De huidkwaliteit is zeer goed en het patroon is werkelijk heerlijk om te zien. Zowel beni,shiroji,als sumi zijn zeer goed. Kiwa en sashi zoals gewenst. Deze koi moet je in de bowl zien .Ze heeft een geweldige totaaluitstraling en dat zal in de toekomst nog veel beter worden.

 

SH-V19-10276

Beoordeler 01
Een klassieke Showa die opvallend Fluo-beni laat zien ,kwa huid en bouw klopt deze helemaal, je moet natuurlijk wel graag een donkere Showa zien .

Beoordeler 02
Wat een huid en vooral sumi kwaliteit ! Bouw an sich heel goed. Als je van zware patronen houdt hoeft hier zeer zeker geen strik omheen !

Beoordeler 03
Op en Top klassieke showa die van achteren naar voren sumi aanmaakt en dus koptekening nu aan het ontwikkelen is, met ruim 70 cm en hoog kwaliteits sumi, een zeer fraaie showa 

Beoordeler 04
Ook weer een showa die je in de bowl moet zien. Een echte klassieke showa met een geweldige huidkwaliteit. Het beni shiroji en sumi stralen als je deze in de bowl in de zon ziet. Het kiwa en sashi zijn heel goed en het totaal plaatje maakt er een prachtige verschijning van.

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

4 reacties

KONDHO

Twee heel goede vissen zusjes van de SH-V19-10270 Denk ik, welke mij op 12 jan. Helemaal wist te betoveren, heel speciaal benitype? is hierbij toch wel het sterkst typerend zoals eerder vernoemd \"fluo\" hou persoonlijk wel van een vrij donker beni op Showa maar dit is wel heel apart. Bij de 91 is het dan toch ook weer een zachter beni en met mooi patroon. Het sumi bij de 96 en dan zeker op de kop staat nu zoveel nog te gebeuren en dit samen met heel zuiver shiroji, groene soep voor deze. Zijn allen van de 6 maand wat volgens mij  maakt dat deze pas in het volgende voorjaar eerste maal buiten gaan wat toch heel goede resultaten geeft of vergis ik mij hier en gaan deze toch ook als kleiner broed nog naar een buitenvijver? Weet wel dat het weinigen gegeven is deze kwaliteit van visjes naar de lage landen te halen.  Hoop dan ook dat ze in een van deze een goede thuis vinden. Veel succes.

interkoi

mooi verwoord kondho, bedankt


Wim DW

leuke updates - vier verschillende beoordelingen toch vier keer hetzelfde 


Gerwin

kwaliteit van dat beni!!! Echt top. Zo mooi egaal en vol. 


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240