Euregio koishow 2020

Euregio koishow 2020

De voorbereidingen voor de 2020 editie zijn alweer in volle gang. De aanmeldingen voor deelnemers 2020 is gestart en binnenkort geopend voor de vrije inschrijving. Deze zal plaatsvinden op 6 en 7 juni dit jaar. Een show waar ik met veel plezier naartoe leef.

Om dit te ondersteunen zal ik een bepaalde koi sowieso meenemen naar deze altijd goed georganiseerde show, waar ik door de tijd allleen maar lovende woorden over kan vertellen. Nu moet de maat van de koi wel goed zijn, want dat is kantje boordje. De laatste keer dat ik ze gemeten had was ze 49 cm, dus mag ze niet teveel meer groeien.

Ditmaal is het niet één van de grote kleppers, maar een goshiki die ik als tosai heb aangekocht bij Taniguchi San. Ik moet eerljk zeggen dat  ik onder de indruk was van de goshiki van Taniguchi, dat had ik niet verwacht. Hier zie je ze  nog als tosai bij aankoop, we noteren 11 april 2019.

Body wise en patroontechnisch ziet ze er meer dan goed uit. Speels, niet orthodox, en tot de verbeelding sprekend. Het beni is nog altijd onaangetast wat de mogelijkheden voor goede ontwikkeling alleen maar positief benadert. 

Een vraagstukje zijn de sumi pixels zoals je ze kan noemen die gedotteerd op haar lichaam verspreid zijn. Wat zal dat in de toekomst worden ? Blijft dit of wordt dit bij het ouder worden ondersteunt door volledige invulling van het sumi ? Vragen die ik niet kan beantwoorden. Is het storend ? Niet echt, maar het zou mooier zijn als ze uitlegt wat ze wil...

Het blijft dus afwachten. Wie eventeel interesse heeft om als eigenaar te fungeren tijdens deze show, kan deze goshiki aankopen, alle kosten worden door Interkoi gedragen. Dat  het een schoonheid is, daar bestaat geen twijfel over. Dat ze een prijs zal winnen kan ik niet echt zeggen, maar niet meedoen is altijd verloren.

Vraagprijs: 1750 euro
Promotieaanbod: 1749 euro

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml