Wie herkent deze showa

Wie herkent deze showa

Soms zijn er koi die je doen verbazen. Je verwacht het er niet van, maar ze doen toch maar wat je altijd verwacht van een  koi, namelijk positief verbeteren.

Deze showa is één die je er zeker uit mag pikken als een heel bijzondere showa met een gegeerde huidkwaliteit en een sterk sumi dat de showa zeker en vast een meerwaarde geeft. 

Ik herinner me nog toen ze binnenkwam en was niet echt onder de indruk. Ondertussen heeft ze echter haar goede kant laten zien en heeft ze ons echt verrast in de goede zin. Het is een genot om ze boven de waterlijn te halen zodat je van het sumi kan smullen. Wie herkent deze koi ? Natuurlijk  moeten de mensen die erbij waren het niet verraden ! 

Geniet van het filmpje, maar geniet nog meer van de goed onderbouwde uitleg. Dan begrijp  je ook de kwaliteit.

Ook deze mag je niet onder de deurmat vegen. Geniet ook van dit filmpje en de daarbij gepaard gaande correcte uitleg.

Filmpjes werden gemaakt door Polleke, waarvoor dank.

 

PROMOTIE VAN DE DAG
_____________________

De koi die ik vandaag in promotie zal zetten is van een ander formaat. Showa SH-V19-10292 kan je moeilijk een kindai showa noemen, maar het zit er dicht bij. Je zou ze live moeten zien, want het is de moeite om te bekijken.

Op film kan je de huidkwaliteit niet bewonderen, maar in de bowl zie je een heel ander verhaal. Het wordt een éénvoudige ééndagspromotie zonder poespas. Het filmpje dateert van vorige zaterdag en als je dan bedenkt dat ze bij aankoop in oktober vorig jaar 63 cm was wat zich op korte tijd doorgezet heeft naar 68 cm, dan weet je eigenlijk voldoende.

Wat mij vooral pleziert bij deze showa is vooral het duidelijk gestempelde fukurin patroon dat gegarandeerd een sterkte is voor de toekomst. Als je erbij bedenkt dat ze nog maar 29 maanden is, kan je er donder op zeggen dat ze het één en ander in petto heeft. Ik weet dat ze veel plezier zal schenken aan de eventuele nieuwe eigenaar.

Vraagprijs: 4 750 euro
Eéndagspromotie: 4 250 euro.

Morgen mijn tijd zal ze automatisch verdwijnen. Mijn tijd is op dit ogenblik 10.46 uur in de morgen, bij jullie is het 3.50 uur s'nachts. Ik hoop dat er iemand zo verstandig is om dit aanbod aan te nemen....

HOE BEOORDELEN DE ANDEREN DEZE SHOWA SH-V19-10282

Beoordeler 01
Machtige Showa waarbij je zeker kan zijn van een positieve evolutie op alle gebieden .

Beoordeler 02
Mooi gebalanceerde showa, lijkt nu al fukurin te laten zien! Prachtig gebalanceerd patroon met een goede huid. De bouw is gewoon goed zonder exceptioneel te zijn.

Beoordeler 03
Showa met mooi shiroji en fukerin wat ik persoonlijk graag zie, nu al 68 cm dus al een hele grote stevige showa met nog steeds opkomend sumi. Motogoru aan beide borstvinnen aanwezig.

Beoordeler 01
Voor de liefhebbers van grote showa .Alle showa uit deze serie worden allemaal grote vissen. Mooie kindai met goed patroon en zoals het hoort bij kindai rustig goed geplaatst sumi .Kiwa en sashi goed in orde en ook de huidkwaliteit is ruim voldoende .

TER INFO:
Alle beoordelingen werden afzonderlijk gegeven zonder voorkennis van de andere beoordelaars.

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

7 reacties

Niels W

Bijzonder mooie showa de 015  😍 goud voor de toekomst.  Ik wist het wel


phil

Machtige showa....had deze al een tijdje in het oog, maar de bouw van de woning gaat momenteel voor. Grtz phil


KONDHO

Met zo een karakterkopje niet de moeilijkste. Prijs technisch toch wel de betere keuze had het voornamelijk voor deze met het inazuma patroon zelfde reeks, zou bij deze voor de 14 gaan doch 15 nu al iets meer laat zien. (Zit zo een hele mooie Goshiki met wat gelijk snoetje tussen. ) Ook weer voor wat al dan niet nog komen zal. Ook twee zussen, toch. Showa 10292 met dit zachte fluwelen beni en heel goed patroon alles is er, enkel persoonlijk de buitenrand - vorm van de borstvinnen weet niet, sorry,  heeft niets met kwaliteit te maken ook niet zoeken naar toch 1 punten van. Ja kijk, heb ook geen weet van of kennis van hoe dit met ouder worden al dan niet veranderlijk is, ok zoveel kan gebeuren scheurtje, parasietje,.. . Niet makkelijk. Twee zusjes of een al wat van \" beterbekende\" huize. En dan komt de 47 Ueno ook weer in het vizier. Toch nog even de zussen Mako-Dainichi die er hun grote maruten  zus ( maakt dan 12500 eurootjes samen aub.) ook nog wel bij willen.  Hoewel nu vooral het beni zo opvallend is, zal het verder opkomende en pek zwart wordende sumi deze  beiden versterken, scherp door of met de schubben mee, maakt niet uit. Jawaddedadde. Op een dag zoals vandaag dat de lage zon door de mist breekt en schitterd op zo\'n visje die even gedag komt zeggen. 

interkoi

thx Kondho


Smetje

Zalige showa 


Johnny

Ik denk dat dit de 1911015 is, Fijne vakantie gewenst verdere. Gr Johnny 

interkoi

correct Johnny


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240