Een goed gevoel

Een goed gevoel

Het doet me deugd dat het nog zo druk is in Arendonk. Gisteren was het een geweldig spannende dag vol enthousiasme, en dat wil ik graag zo houden.

Normaal is het nu wat stiller, maar hier is iedere week nog wat te beleven, en dat wil ik graag zo houden.

We hebben speciaal voor de aanwezigen het resultaat laten zien van een paar koi, die nooit verkocht werden, maar die nog ieder jaar hun verbetering tonen. Het is niet makkelijk om als dealer koi in je zaak te laten verbeteren, dus ben ik altijd blij als ik goede resultaren kan laten zien.

Eén van de beste kohaku die er nu nog rondzwemt is deze mannelijke kohaku van Yamatoya. Deze zit reeds enkele jaren bij ons, als ik me niet vergis najaar 2008, en toen werd hij aangekocht als nisai. Dat wil zeggen dat hij nu gosai wordt of is, of letterlijk vertaald, in zijn 5de levensjaar. (volgend jaar juni wordt hij 5 jaar)

Bekijk even deze 2 filmpjes en overtuig jezelf:

810061-01

810061-02

Rond de 65 cm, een stabiele en stevige body, huidkwaliteit die niets onder doet voor eender welke andere koi, en een patroon dat wel duidelijk speciaal, maar tegelijkertijd ook zeer evenwichtig is te noemen.

Op dit ogenblik kost deze koi 1250 euro, en zo blijft hij deze maand nog staan. Als deze volgend jaar echter nog is verbeterd, ben ik verplicht hier een ander prijskaartje aan te hangen. De meeste mensen bij ons aanwezig, waren het volledig met me eens.

En wat de denken van dit spinneke, dat totaal niet gegroeid is. Hij wordt nu ocharme sansai, en is slechts 38 cm. Die moet je volgend jaar maar eens in het oog houden, die ken je niet meer terug. Bekijk het filmpje hier:

1003020.

1003020 (toch wel 38 cm).

Mijn gevoel zegt me dat deze volgend jaar zijn “scheut” gaat krijgen. Geloof me of niet, maar deze koi, kostte me inkoop meer dan ik er nu voor vraag, en hij heeft totaal zijn verwachtingen niet ingevuld, en toch geef ik deze nog minstens 2 jaar tijd…..dit wordt een hele mooie koi, Bentley waardig.

Nog zo een spinneke waar je toch je geld aan mag spenderen. Moeilijk om te verkopen, moeilijk om te geloven dat dit een goede showa kan worden, maar wie durft dit aan ?

Showa Momotaro

En wat denk je van deze showa ?

De keuze van Ben begin dit jaar, nu 45 cm en voldoet wel aan alle verwachtingen:

1102047

Deze showa kost op dit ogenblik 695 euro en is ieder euro meer dan waard. Wie een degelijke en voor de toekomst een goede showa wenst waar je nog jaren plezier van kan hebben….dit is een goede gelegenheid.

Ik wil met dit nieuwsitem alleen maar aantonen, dat de kwaliteit in Arendonk, nog meer dan voldoende is, en dat het een verstandige keuze is, om je koi op dit moment aan te kopen om deze nu nog in je vijver te zetten.

Tevens wil ik toch ook mijn dankbaarheid kenbaar maken, door het vertrouwen dat de mensen aan interkoi geven. Dit is een belangrijke drijvende faktor die ons aanspoort om de ingeslagen weg verder te gaan.

Meer afbeeldingen

Een goed gevoel: afbeelding 1
Een goed gevoel: afbeelding 2
Een goed gevoel: afbeelding 3
Een goed gevoel: afbeelding 4
Een goed gevoel: afbeelding 5
Een goed gevoel: afbeelding 6
Een goed gevoel: afbeelding 7
Een goed gevoel: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137