hier nog eens teruglezen.

" /> hier nog eens teruglezen.

" />
 Een grandioos project

Een grandioos project

Een tijdje geleden heb ik al eens een project dat op stapel stond getoond in een nieuwsitem. Je kan het hier nog eens teruglezen.

Ondertussen vorderen de werken gestaag en krijgt het project vorm. Kon je voorheen de plannen bekijken, nu worden de plannen werkelijkheid en zeg zelf, dit is geen amateurswerk, dit is er met de verfijnde borstel werk van maken.

Zo zag het er op plan uit en de foto’s tonen nu het voorlopige resultaat. Benieuwd naar het eindresultaat….

Dat er niet op een euro bespaard wordt kan je zien, nu hoop ik maar dat er weer niet op de kwaliteit van de vissen wordt bespaard, want dat gebeurd weleens…prachtige vijvers, maar koi……

Het zou me een eer zijn mochten er enkele topkandidaat koi van Interkoi rondzwemmen, maar of dit tot de mogelijkheden behoort is nog niet zeker. Complimenten in ieder geval voor Orlando met een bijzonder mooi project dat zelden gezien wordt.

Ondertussen doen wij nederig verder in ons stulpje in Arendonk. Misschien niet met prestigieuze vijvers, maar wel met prestigieuze vissen en dat is één van de redenen dat ik nu bepaalde koi wil verkopen.

Een edel streven, maar wel een moeilijke bevalling die ik probeer zo goed mogelijk te begeleiden. Toch raad ik mensen aan om nog eens langs te komen, want ik zal hier nog wat filmpjes laten zien van koi die gisteren gebowld werden.

Koen kwam een showa kiezen en na 2 minuten kon ik al zien wat zijn keuze zou zijn, zodat ik 3 exemplaren in de bowl zette die volgens mij in zijn koibelevenis voldoen aan zijn keuze.

Een Dainichi, een Sekiguchi en een Ueno en beoordeel zelf. Na het meten weet je onmiddellijk de prijs en dat heeft succes. Niet voor mij, want voor mij is het slikken en mijn ogen dichtdoen als ze weggaan.

De keuze werd gemaakt en de opties afgewogen. Tenslotte won de Ueno het van de anderen en verhuist naar zijn thuis. Nog en 25-tal koi te gaan….

De Wim wou een sanke komen bekijken die nog in de opgroei zat. Deze worden deze week verhuisd en de mensen die hun tosai bij opgroei 1 willen laten doorgroeien verhuizen naar hun nieuwe bestemming.

Dit waren de overblijverde sanke, maar helaas…Wim besloot om de sanke niet aan te kopen. Dankjewel Wim….

De overigen die verkocht zijn en de nog niet verkochte komen vrijdag naar Arendonk. Een heel werkje, maar een dankbaar werkje….

Luca was begeesterd door één van de tancho die nog rondzwommen en zeurde zijn ouders de oren van hun kop om een tancho te kopen. Dit was zaterdag en vandaag kreeg ik een berichtje dat ik de tancho opzij moest zetten. Luca heeft zijn zinnetje gekregen en werd de eigenaar van Deze tancho van Taniguchi.

Well done Luca…

Meer afbeeldingen

 Een grandioos project: afbeelding 1
 Een grandioos project: afbeelding 2
 Een grandioos project: afbeelding 3
 Een grandioos project: afbeelding 4
 Een grandioos project: afbeelding 5
 Een grandioos project: afbeelding 6
 Een grandioos project: afbeelding 7
 Een grandioos project: afbeelding 8
 Een grandioos project: afbeelding 9
 Een grandioos project: afbeelding 10
 Een grandioos project: afbeelding 11

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240