Zaterdag 6 april

Zaterdag 6 april

Op 9 april vertrek ik naar Japan om een aantal veilingen op te volgen. Ondertussen is daar de veiling van Dainichi Toyota bijgekomen.

Op rij wordt het dus de veiling van Dainichi Toyota, het event van Narita en de veiling van Momotaro. Daarbuiten zal ik ook nog enkele andere kwekers bezoeken, waaronder Takigawa, Taniguchi etc...

Ondertussen heb ik het volgende gepland voor 6 april.

Alle overgebleven koi van het groeiproject 1 en 2 zal ik op 6 april presenteren via een Lucky Draw systeem.

Ieder die aanwezig wil zijn moet zich aanmelden, en zal een nummer toegewezen krijgen bij aankomst. Dit nummer stelt ze in staat om kans te maken om een tosai aan te kopen.

Alle tosai zullen in vaten gezet worden en kunnen bekeken worden vanaf 12.00 uur tot en met 13.00 uur.

Alle bijhorende certificaten zullen aan de zijkant opgehangen worden en voorzien van hun prijs, inclusief de bijhorende codenummer. (Zie bijhorende foto.)

De prijzen zullen starten vanaf 250 euro met een maximum van 450 euro.

Ieder die een koi wenst aan te kopen, kan dit door middel van een kleefbriefje te plakken op het bijhorende certificaat. Indien er meerdere briefjes op 1 certificaat hangen wil dit zeggen dat er meer potentiële koper zijn en zal er moeten geloot worden.

Dit wordt gedaan door middel van het Lucky draw systeem. Enkele sticks worden in een doos gestoken, waarvan ééntje met een rode kop. Eén van de nummers die op het certificaat gekleefd zijn wordt genoemd en tegelijkertijd wordt een stick getrokken. Is het de stick met de rode kop, dan wordt je eigenaar van de tosai.

Het is een systeem dat veel succes heeft in Japan, minder op prijs gesteld wordt in onze landen, maar toch ga ik het eens uitproberen.

Vrijdag ga ik alle beschikbare tosai ophalen in opgroei 1 en samenbrengen in Arendonk. Alle beschikbare koi zal ik filmen en in de loop van volgende week op film zetten samen met hun bijhorende prijs en certificaat.

Wens je deel te nemen aan dit kleine event, gelieve me dan een mail te sturen met de melding dat je wil deelnemen aan de Lucky Draw. Hoe een Lucky Draw bij Narita werkt kan je zien in dit bijhorende filmpje

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240