Een grootheid in de koiwereld

Een grootheid in de koiwereld

Ik schrijf iedere dag nieuwsberichten, maar af en toe is het een uitlaatklep voor gevoelens en die wil ik niet onder stoelen of banken steken, en ik wil dat iedereen weet wat het nieuwsitem betekent dat ik nu schrijf, een nieuwsitem van respect.

Ik heb de man nooit gesproken, zelfs deze avond sta ik ermee op de foto, maar ik heb hem niet gesproken, ik heb er enkel mee gedineerd op afstand. Het moet gezegd worden, het verdient alleen maar respect,, want ik dineer met de man die de koi business in Europa heeft gebracht.

Ik dineer met de man die aan de bakermat stond van de import van koi. Het is hij die de koi naar België en Nederland heeft gebracht, het is hij die ervoor gezorgd heeft dat jullie doen wat jullie graag doen, namelijk het houden van koi in al zij facetten.

Hij heeft ervoor gezorgd dat 30-40 jaar geleden de koi konden getransporteeerd worden naar onze landen, hij is de man waaruit Ornafisch is ontstaan, hij is de man waaruit Koibito is ontstaan  hij is de man die ervoor gezorgd heeft dat alles wat met koikcihi te maken heeft zin heeft gekregen. Hij is de belichaming van koi.

Het is de bescheidenheid in persoon en dat stoort me, het is een Belg, een franstalige Belg, maar hij verdient mijn respect en dat moet wel eens gezegd worden, want ik ben ook een Belg maar niet zo bescheiden.Mijn leerschool is de handel, mijn leerschool ligt ook gedeeltelijk in Nederland, want ik heb in Nederland ook een zaak gehad, één van de vele zaken trouwens die ik ooit heb opgericht.

Maar ik ben trots om te zeggen dat de godfather van de koibisuness een Belg is, en daar moeten wij leren trots op te zijn. Ik weet  dat jullie hem misschien niet kennen of zelfs op de foto niet herkennen, maar het mag gezegd worden, Zijn naam is Michel Capot, en hij verdient mijn respect.

 

 

Meer afbeeldingen

Een grootheid in de koiwereld: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

7 reacties

The Untouchable

555

interkoi

555


Johan D

555

Johan

555

The Untouchable

@Johan 555


William William

555

interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml