Een hectische dag

Een hectische dag

Ik was al vanaf 9 uur paraat, maar ik was toch niet de enige. Niet overdreven veel volk, maar de zware kopers waren in ieder geval aanwezig.

Het is hier ondertussen echter al 2 uur, en ik kan op dit moment niet alles zomaar op de website zetten, want dat is me nu iets te veel van het goede.

Ik heb morgen de ganse dag om de koi online te zetten. Het goede nieuws is dat ik degelijke koi in alle prijscategoriën en misschien voor ieders beurs heb aan kunnen kopen.

Als je dus graag een echte Momotaro wilt uitproberen, een gegarandeerd vrouwelijke koi, dan denk ik dat dit ditmaal gelukt is, zodat iedereen eens mee kan proeven van het aanbod.

De eerlijkheid gebied me te zeggen dat de koi er in het echt bijzonder goed uitzagen, ondanks het feit dat de eerste indruk niet goed was. Zo zie je maar dat een filmpje toch zoveel meer zegt dan een foto.

De schone kantjes er af lopen kijken in het uitvergroten van een foto kan mooi zijn, maar dan ben ik bang dat je nooit een degelijke koi zult te pakken krijgen, en bovendien zijn de meeste van die foto’s nog allemaal gefotoshopped dat het niet meer lief is. Geef mij maar een filmpje…

Om even de dag samen te vatten. Ik moest een 30-40 tal koi hebben om mijn bestand aan te vullen, en dat is me gelukt. In totaal heb ik een 34 veilingkoi kunnen aankopen en een 7 tal koi naast de veiling. Hier heb ik echter geen filmpjes of foto’s van kunnen maken.

Ze waren al terug gebracht naar de vijver. Ik weet wel dat hier een paar bijoukes tussenzaten, maar dat zal dan een verrassing worden.

De meeste zijn gegarandeerd vrouwelijke koi, maar er zitten ook een aantal mannelijke koi tussen, maar die zal ik aanduiden. De supermannen van Momotaro mogen er echter ook zijn !

Ik ga pas morgen de koi op de website zetten met een normaalprijs, maar ook met een aanbiedingsprijs. De aanbiedingsprijs is natuurlijk om te proberen zo snel mogelijk geld te recupereren. Deze aanbiedingsprijs is dan ook maar tijdelijk geldig.

De koi worden nog niet onder de knop “nieuw aanbod” geplaatst, maar zullen in het nieuwsitem verschijnen met telkens een korte uitleg, met de goede en de minder goede punten. Beslis je die koi te kopen, dan moet deze betaald worden om van de aanbiedingsprijs te kunnen genieten.

In de loop van volgende week, verdwijnen de aanbiedingen en ook de prijzen. Profiteer van de aanbiedingen.

Meer afbeeldingen

Een hectische dag: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240