Een kleine vergissing

Een kleine vergissing

Een dikke week geleden werd de overkapping voor de kleintjes geleverd en geplaatst, waarvan ik een filmpje en enkele foto’s heb gepost.

Het was de perfecte overkapping zoals ik deze wou, met een vooraanzicht in plexiglas zodat je een mooie inkijk had in de overkapping. Bovendien kan je een deel van de bovenkant op 2 manieren openleggen bij eventuele zonneschijn, wat de bedoeling is.

Zo is er een kort gedeelte aan de voorkant en een lang gedeelte aan de achterkant dat je open kan zetten. Met andere woorden, een overkapping zoals ik ze graag heb, op maat gemaakt op mijn wensen.

Nu is er een klein probleem. Bij het opmeten hebben ze de juiste maten genomen, maar niet de juiste afmetingen voor de overkapping toegepast. Normaal is het zo dat de boordsteen gewoonlijk 30 cm is, wat ook bij mij het geval is, en dan wordt er 15 cm afgeteld aan beide zijden afgeteld, zodat de overkapping in het midden van de boordsteen komt te staan.

In de breedte hebben ze dit goed gedaan, in de lengte echter zijn ze vergeten de 15 cm aan beide kanten eraf te tellen, zodat de overkapping nu op de buitenste rand van de boordsteen komt te staan. Op zich is dat geen onoverkomelijk probleem, maar eigenlijk wil ik dit niet.

Nu kan ik het de producent bijzonder moeilijk maken, maar ik weet zelf hoe vervelend het is als je een foutje maakt en je word er op afgerekend, dus ik probeer een tussenoplossing te zoeken.

De overkapping is precies 510 cm x 240 cm, en kan dus op iedere vijver gebouwd worden die aan de buitenzijde 540 x 270 cm is, met een boordsteen van 30 cm, zodat de overkapping in het midden van de boordsteen komt te staan. Indien je een andere maat van boordsteen hebt, moet je dit zelf maar eens bekijken....

Misschien zijn er mensen die een vijver hebben met deze maten of misschien zijn er mensen die weg kunnen met deze maten van de overkapping. Al wie interesse heeft om tegen volgend jaar een overkapping te kopen die voldoet aan deze maatvoering, mag me contacteren en deze overkapping van mij tegen een sterk gereduceerde prijs overkopen.

Denk er wel aan dat dit geen standaardoverkapping is, maar een op maat gemaakte overkapping die prijstechnisch wel iets boven een normaal prijskaartje komt. Dit komt uiteraard door de hogere constructie die op alle manieren kan opengezet worden, en de hoge plexiglazen van 50 cm zodat je mooi in de vijver kan kijken.

Ik bied deze overkapping nu aan voor 2600 euro. (-20%) Indien er echter geen mensen gevonden worden voor deze overkapping blijf ik ze gewoon behouden, want er is eigenlijk geen plaatsingsprobleem, buiten het visuele beeld dat ik zelf graag anders zou gezien hebben.

Bovendien ben ik uiterst tevreden over deze overkapping en mag het foutje geen reden zijn om de overkapping niet aan te prijzen. Ik wil het de producent ook niet te lastig maken, daar heeft niemand wat aan. Dus als ik ze verkoop...prima en bestel ik tegen volgend jaar een andere overkapping, indien niet, dan is het ook zomaar, en ga ik met deze verder.

Zoals gezegd, als er iemand is die een overkapping kan gebruiken, kan deze overkopen voor 2600 euro. Deze overkapping kan pas in april of zo opgehaald worden, want voorlopig moet ze blijven staan.

Voor alle zekerheid nog eens het filmpje van de overkapping

INFORMATIE OPENINGSTIJDEN

Ik ben morgen geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Het zou wel fijn zijn te weten wie er zou komen morgen ! Geef me een seintje als je wenst langs te komen, altijd plezierig als je weet wie er komt.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137