Een kohaku met diepgang

Een kohaku met diepgang

Sommige dingen blijven onverklaarbaar. Vooral wat betreft de verkoop zitten we steeds met ervaringen die kant noch wal raken, nooit in te schatten en vooral de onvoorspelbaarheid is een intrigerende faktor.

Twee dagen geleden plaatste ik een update van een sanke, vandaag ga ik een update plaatsen van een kohaku uit dezelfde serie. Je kan het ook aan de nummering zien. Was de vorige sanke 1611004, nu wordt het kohaku 1611003, een lotgenoot uit dezelfde zending.

Ze werden gekocht als vrouwelijke koi, maar ik ben bang dat de kohaku een gedaanteverwisseling heeft gemaakt, want ik kan er geen vrouw van maken. Ze heeft ook niet dezelfde groei gekend als de sanke, maar is ietjes kleiner gebleven, namelijk 65 cm, een groot verschil.

Desalniettemin is het een voortreffelijke kohaku met een bijzonder goede huidkwaliteit, voortreffelijk beni en vooral scherp afgelijnd, kortom alle voorwaarden die volgens mij gewaardeerd worden in een show.

Bovendien mag je niet vergeten dat een kohaku van 4 jaar met deze gezegende lengte en deze kwaliteit nog alles in zich heeft om uit te groeien tot een waardige jumbo, zij het dan niet met de grote jumbo allures….

Een groei van 8-12 cm moet nog altijd tot de mogelijkheden behoren en deze kwaliteit verdient dit. Toch vind ik het geroepen om deze kohaku een goede kans te geven om op te laten groeien bij een koikichi die gepassioneerd is, en niet over de mogelijkheid bezit om grote sommen te investeren.

Ik ga deze dan ook proberen te verkopen voor de hoogst mogelijke som via de countdown. Ik start met 2250 euro en zal zakken naar 1500 euro, wat eigenlijk te weinig is voor deze kohaku.

De prijs zal automatisch iedere dag dalen met 50 euro, zodat je ruimschoots de mogelijkheid hebt om je kans af te wachten. Wacht echter niet te lang….

EXTRA AANBOD

Bovendien ben ik bereid om deze kohaku in te zetten op de koishow in Arcen, maar dan moet ik het tussen nu en 5 dagen weten. Met andere woorden 5 dagen wil zeggen 250 euro mogelijk minder als niemand anders je voor is. Daarna is de mogelijkheid voorbij….

Dus dinsdag ochtend is de laatste kans, dan zou de verkoop moeten bezegeld zijn, als je wil dat ik de kohaku ook inzet op de koishow in Arcen.

De kwaliteit is optimaal, dus ik geef de kohaku nog een grote kans om een degelijke prijs te winnen ondanks het feit dat dit een moeilijke klasse is….maar je weet nooit.

Ik doe er nog een schepje bovenop

Moest ze winnen dan doe ik er nog een extra prijs bij, namelijk een waardebon van 500 euro die je kan gebruiken voor de aankoop van een volgende koi of de aankoop van probites.

Dus iedere verkoop VOOR dinsdagmorgen, het moment dat de prijs onder de 2000 euro komt is een moment om de kohaku mee te laten nemen naar Arcen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137