Een koi kopen zonder gezien te hebben

Een koi kopen zonder gezien te hebben

Het gebeurt niet dikwijls, maar soms kopen mensen een koi zonder hem gezien te hebben.

Het is de tweede maal dat het bij mij voorkomt. Dominique woont een eind weg, en riep de hulp van iemand in om de koi mee te brengen. Na een oproep via het nieuwsitem enkele weken geleden was Matthijs bereid om dit te doen, en zo gezegd, zo gedaan.

Deze kohaku van Taniguchi verhuisde naar Enschede, en achteraf kreeg ik deze mail:

Beste Luc, de Kohaku is om half 6 door Matthijs bij me afgeleverd ! Ik ben er heel blij mee en vind de huid kwaliteit erg mooi. Ik ben erg druk op dit moment en zal er daarom pas volgend voorjaar van kunnen genieten. Maar dat gaat vast lukken. Ik heb Matthijs bedankt en bij deze wou ik jou ook nog een keer bedanken dat het allemaal op deze wijze nog mogelijk was! Succes met de winkel !

Zo kan het dus ook....

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240