De vijver van Benny en Marina

De vijver van Benny en Marina

Waar ging de senior tategoi naartoe ? Het was voor mij ook een onbekende faktor, want natuurlijk kende ik de koper van de senior tategoi wel, maar waar ze terechtkwam wist ik nog niet.

Benny en Marina kopen al enkele jaren in het voorjaar één of twee koi. Geen capsones, recht voor de raap, en dat ze mee zouden doen aan Arcen was in eerste instantie eigenlijk helemaal niet de bedoeling.

Toen ze de Koromo van Taniguchi en de Ginrin Showa van Yamamatsu aankochten lanceerde ik echter het idee om de koi in te zetten in Arcen. Het kwam goed uit, want de koi konden toch nog niet overgezet worden, dus meedoen aan Arcen, was een leuk intermezzo.

Uiteraard verwacht je een mogelijke prijs als je meedoet met de wedstrijd, maar dat de senior Tategoi prijs zou gehaald worden, was alleen maar een geweldige verrassing, het kon niet beter. De ginrin showa werd daarbij nog eens de 1ste in size and variety, en bovendien nog de beste ginrin op het toernooi. Beter kon het niet...

Ondertussen zijn beide koi al een maand verhuisd, en eindelijk heb ik een filmpje ontvangen van waar ze rondzwemmen. Het is een vijver die mij onmiddellijk een goed gevoel geven. Geen strakke standaard koivijver, maar een semi natuurlijke vijver, waar de koi het blijkbaar goed naar hun zin hebben.

Ik herken natuurlijk ook eerder gekochte koi, zoals de goshiki van Minuma en de showa van Isa met zijn gitzwarte sumipatronen. ik ben blij om eindelijk te weten waar mijn koi zijn terechtgekomen, en ik ben er zeker van dat meerdere mensen het met mij eens zullen zijn.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240