Een laatste check up

Een laatste check up

Als ik dan toch moet controleren dan kan ik evengoed enkele serieuze koi in de bowl zetten.

Oeps, een lichte slijmafscheiding op de kop, dat moet ik in de gaten houden. Maar ik ben er niet ? Gelukkig heb ik altijd een oplossing en ditmaal is dat Ben.

Denk maar niet dat je koi een ogenblik onbewaakt blijven, vergeet het maar. Ik heb gelukkig nog 3 zonen en bovendien kan ik altijd rekenen op Ben. Op deze manier kan ik met een gerust hart vertrekken.

Ik had de slijmafscheiding liever niet gezien op de kop, maar je kan het niet veranderen. Nu is dat niet zo een groot probleem, maar je moet het wel opvolgen en controleren. Een afstrijkje gaf geen resultaat en de kieuwen waren prima in orde, dus heeft het vermoedelijk te maken met de bacteriële druk die misschien wat te hoog is.

Het voedselprogramma staat nogal stevig, want ik wil dat mijn koi of de koi van mijn klanten er goed uitzien, maar er zitten flinke knapen in deze vijver, die tijdens de winter op continu 16° staat.

Deze sanke van Sakai FF mogen van mij gezien worden. Sansai en zo goed als 70 cm, hier is nog eer aan te behalen.

Sakai FF en Momotaro broederlijk naast elkaar. Waarom zou je een dure tancho kopen op de veiling als ik ze hier heb van Momotaro voor een acceptabele prijs. En deze is niet te onderschatten hoor !

De maatregelen zijn ondertussen genomen en de orders gegeven. ik heb dan ook het volste vertrouwen dat dit in orde komt. Ik heb deze morgen ook alle technische installaties nog eens nagekeken en ik denk dat ik zonder zorgen kan vertrekken.

Ik heb ook nog wat werk doorgegeven aan mijn lasser, want ik wil binnen een makkerlijker opzet bouwen, zodat er wat meer plaats is om de koi makkelijker te bekijken zonder dat je elkaar onder de voeten loopt. Hoe dit zal worden hou ik nog even voor mezelf.

Bovendien…lees dit aandachtig

Tijdens mijn afwezigheid zal ik het merendeel van de koi offline zetten. Dagelijks zullen er een aantal koi verschijnen die aan een bijzonder sterke prijs worden aangeboden. Ik beloof plechtig dat aan deze prijzen NOOIT MEER zal kunnen aangekocht worden.

Uiteraard mag je komen kijken vooraleer je koopt, maar ik wil er toch wel iets tegenover. Als je interesse hebt om een koi aan te kopen, dan kan je deze in optie zetten. De optie moet gehonoreerd worden vanaf 13 tot en met 21 februari, dit zijn 2 zaterdagen en 2 zondagen dat je de kans hebt.

Als je een optie neemt, dan wil ik 25% van de koi onmiddellijk ontvangen mits een overschrijving. Dit om te vermijden dat er teveel opties genomen worden die op een sisser aflopen.

Indien de optie NIET genomen word, dan mag je het voorschot gebruiken voor de aankoop van een andere koi, of voor de aankoop van probites. Je verliest dus nooit je geld.

De koi die je koopt mag blijven zitten tot april. Hou vanaf zondag of maandag de website dan ook goed in de gaten, want het is een spel van geven en nemen, en ik voorspel eigenlijk niets wat ik als prijs zal hanteren en wanneer ik de prijs verwijder. Het leven moet spontaan blijven, anders is het maar saai...

Let op de nieuwe aanwinsten, want daar zullen de koi verschijnen. Tevens is het mogelijk dat ik ook koi in de countdown zal zetten, en denk eraan, zo snel ben je van mij niet vanaf. Je kan facebooken zoveel je wil, maar mijn gezever blijft bestaan...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240