Een machtig koppel

Een machtig koppel

Als er nu 2 koi zijn waardoor ik begeesterd wordt, dan is het toch wel de ginrin kohaku van Maruyama en de yondan kohaku van Dainichi. Ik weet het, ik heb ze te vroeg ingezet op de show, een grove fout van mij, want ze waren niet klaar, maar ik kon het niet laten.

Deze fout zal ik niet meer maken, en volgend jaar zet ik deze 2 opnieuw in, maar ze zullen er zeker en vast anders uitzien. Ze zijn zich volop aan het rehabiliteren na de zware reis. Over welke 2 koi heb ik het ? Dat kan je zien op dit filmpje.

Niettegenstaande dat pakte de ginrin toch nog de 2de prijs op de Euregio koishow, de yondan kohaku had geen prijs. Het zijn momentopnamen, maar ik kan je verzekeren dat het 2 bijzonder mooie koi zijn, weliswaar prijzig, maar dat zijn ze waard.

Vooral de ginrin kohaku steekt mijn ogen uit, en als ik ze in de vijver zie rondzwemmen, schittert ze gewoon tussen de andere koi, en geloof me, er zwemt kwaliteit rond in de vijver, dat kan ik je garanderen.

Naast deze 2 schoonheden, werden er ook nog enkele verkochte koi naar buiten gebracht, waaronder de zeer speciale golden corn, en 2 tosai van Sakai FF. Geen van de drie behaalde een prijs, maar dit doet niets af van hun klasse.

De golden corn blijft hier nog een jaartje zwemmen, dat is zo overeengekomen met de eigenaar, en ik dank hem dat ik van zijn koi mag genieten de volgende maanden, want het is er eentje om van te genieten ! De Sakai FF werden door mij uitgeselecteerd uit de Sakai zending en worden iedere dag beter en beter.

Eén van de 2 zal vandaag opgehaald worden, was mijn persoonlijke favoriet en de andere doet er niet voor onder. Diegene die overblijft zal ik in contact brengen met de overblijvende Momotaro tosai, zodat ze de rest van het jaar met elkaar kunnen wedijveren.

Als het goed is, worden er vandaag een groot aantal koi opgehaald. Dat beloofd weer een plezierige dag te worden. 

DE OVERKAPPING TERUG IN DE VERKOOP

Er blijkt een misverstand te zijn met de verkoop van de overkapping. Als tussenpersoon kan ik hier weinig over zeggen, maar feit is dat de overkapping terug in de verkoop komt, en dat er meerdere mensen geinteresseerd waren. Mag ik de mensen die mij ook gecontacteerd hebben voor de overkapping vragen zich opnieuw te melden.

De overkapping moet wel volgende week opgehaald worden, want de eigenaar gaat 1 juli op reis, en dan zou dit moeten geregeld zijn ! Misverstanden zijn altijd vervelend....

 

Meer afbeeldingen

Een machtig koppel: afbeelding 1
Een machtig koppel: afbeelding 2
Een machtig koppel: afbeelding 3
Een machtig koppel: afbeelding 4

2 reacties

Eric

Dat traantje is voor de persoon die de gemaakte afspraak niet nakomt

interkoi

Tja, hij heeft zijn verhaal zojuist uitgelegd, en ik heb er begrip voor, maar communicatie is altijd belangrijk. Het is niet altijd makkelijk om te fungeren als tussenpersoon, dat is een feit dat zeker is.en zelf heb ik er niets aan !....


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml