Een man met een hart en een visie

Een man met een hart en een visie

Het is weinigen gegeven om hun hobby met zoveel liefde, toewijding en genegenheid uit te voeren. Een beetje eigenwijs, maar dat mag, dat is ook wijs zullen we dan maar denken, en wie zijn wij om te zeggen dat iemand eigenwijs is, zolang we zelf de eigenwijsheid in pacht hebben !

Het is niet alleen een plezier om naar Arendonk te rijden, het is een genot om samen de koi te netten en te genieten van al het moois dat bovenkomt. Dit gevoel willen we zo houden, want wat er in de toekomst nog te wachten staat is niet van de poes.

De koi zullen het ons ook wel vergeven dat we ze af en toe eens in het sleepnet naar boven halen, niet dat ze ermee akkoord gaan, maar voor die luttele minuten per week, zullen ze toch vergevensgezind zijn zeker.

Het blijft genieten, en zeker als je dit filmpje ziet. Zelfs na 100 keer bekijken wordt ik het nog niet moe ! Bovendien vond Johan het ook nog eens een belevenis om zelf zijn koi in de bowl te zetten, en mee te helpen bij het filmen. 

Wat een klassebak van een sandan kohaku ! Met haar 64 cm ook nog niet van de minste, en hij neemt haar graag op in de groep van aanbiedingen op zijn onderdeel van de website. Hier staan trouwens al een deel van de volgende generatie tosai op die je kan laten opgroeien bij Johan, zijn lievelingswerk.

Wie deel wil uitmaken van de selecte groep, kan nu al een beroep doen op het aanbod, op dit moment sanke, maar er komen nog enkele kohaku bij in de loop van de volgende weken. Aarzel niet, want de prijzen zijn meer dan democratisch, en de begeleiding is top.

NIEUWS UIT DUITSLAND

Ondertussen is er een kleine wijziging in de levering van de koi die in Duitsland zaten en die aangekocht werden door klanten in NL en BE. Michael heeft zijn reis verandert en komt nu woensdag 7 april met de koi. Hij heeft er voor de eigenaars nog een laatste filmpje van gemaakt ! 

Complimenten, want het resultaat ziet er meer dan goed uit en bevestigt de skills van Michael. Hij moet zeker niet onderdoen voor onze opgroeifaciliteiten, want zover ik het kan beoordelen zijn alle tosai er flink op vooruit gegaan.

Een bont gezelschap, en ik moet de mensen die hun koi via Michael hebben aangekocht verzoeken deze zo snel mogelijk te komen ophalen. De temperatuur is naar 13° gebracht, in onze ogen ideaal om de koi over te zetten. Op deze manier kunnen ze de voorjaarsperikelen nog meemaken, wat zeker geen nadeel is.

Vandaag gaan er een groot deel van de koi naar huis, als ik me niet vergis worden er een 20-tal koi opgehaald. Het wordt een volle werkdag, maar we zijn er klaar voor !

Ondertussen dat ik dit nieuwsitem schrijf, krijg ik dit leuke mailtje aan: 

Goedemorgen Luc,  De wekker is gegaan even wat spullen pakken en we gaan 300 kilometer rijden om naar Interkoi te komen. Tot straks ! Groeten .....HH

 

Meer afbeeldingen

Een man met een hart en een visie: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Huub

555


Johan

555


Johan D

555


Roy

555


Ben Brons

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml