Een meesterwerk onthuld

Een meesterwerk onthuld

Reeds geruime tijd hebben we op het bestelde kunstwerk gewacht uit blauwsteen gekapt.

Eindelijk was het zaterdag zover en konden we het kunstwerk bewonderen. Zowel Rini als ik waren verbijsterd over het resultaat. Het ding woog zowaar 50 kg, maar het is dan ook een kunstwerk uit vol blauwsteen. De volledige sculptuur is met de hand gemaakt. Eerst werd er een ontwerp in klei gemaakt, zodat wij nog enkele verbeteringen aan konden brengen, nadien is het volledig met de hand gekapt naar het model. De breuklijnen van de blauwsteen zijn nog zichtbaar, maar helemaal niet storend.

Ik zal dit beeld meenemen naar Arcen om daar tentoon te stellen. Het unieke beeld zal aan de hoogste bieder verkocht worden. Op dit ogenblik staat er 1150 euro als hoogste bod, en als je interesse hebt om te bieden, mag je een bod doen met een minimum van 50 euro. Tot in Arcen zal het in Arendonk te bewonderen zijn, iedere zaterdag van de week. Nadien zal het naar de nieuwe eigenaar verhuizen.

Tevens zal ik voortaan iedere week zelf een lekker hapje klaarmaken voor iedereen die even langs komt. Verleden zaterdag was het gerookte paling, nu zaterdag zal ik samen met mijn vrouw pasteitjes klaarmaken. (tot de voorrraad strekt natuurlijk). Geen pasteitjes gekocht in de supermarkt, maar zelf bereid.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137