Een nieuwigheid of niet

Een nieuwigheid of niet

Vermoedelijk zal het bij ons ook wel bestaan, ik heb er nog niets van meegekregen, maar ik veronderstel dat het bij ons ook gedaan wordt, alhoewel…

In ieder geval is het zo dat ik bij Sakai was en er werd een mukashi aangekocht door Tjaard. Nu is het zo goed als onmogelijk om al die vissen uit elkaar te houden, wat heel begrijpelijk is.

Daarom was ik er toevallig bij dat deze koi werd gescand, en dat had ik nog nooit gezien. Ik zou ik niet zijn als ik niet vroeg of ze het over wilden doen. Het was wel even uitleggen met hand en tand maar we zijn er geraakt waar we moesten zijn, en dit is het filmpje hoe het gedaan wordt.

Toch een bepaalde zekerheid in gebouwd, maar ik weet niet zeker hoe je nu zelf kan controleren of je de juiste koi krijgt, want ik veronderstel dat de eigenaar in dit geval voorlopig Tjaard, een scantoestel heeft. Misschien kan dit via computer geregistreerd en opgezocht worden…

Misschien nog een tracker bij inplanten…

Extra informatie

Door de weersomstandigheden zal de Shinkansen vanaf morgen niet meer rijden. Blijkbaar vertrekken de vliegtuigen wel, maar de Shinkansen (hoge snelheidstrein) rijd niet meer.

Daarom hebben we besloten om vandaag nog naar het vliegveld te vertrekken, daar een hotel te huren en dan hopen dat onze vlucht op zondag toch vertrekt. Tot hiertoe wel….

Door deze toestand wordt ons bezoek aan Taniguchi ook verschoven, zonde want dan heeft hij zijn persoonlijke opensales, en daar waren we graag bijgeweest.

Nu waren er nog geen koi uit de mudpond, op dat punt heb ik dus niets gemist. Maar 9 november ga ik terug, speciaal om de koi die uit de mudponds komen en de azukari bij Momotaro, Sakai en Takigawa te filmen.

Ondertussen heb ik voldoende werk en moet ik thuis alles nog eens nazien om te kijken dat ik nergens geen fouten heb gemaakt. Het was geen foutloze, nog eenvoudige reis, dus ik hoop dat ik alles goed gedaan heb.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240