Een nobele onbekende

Een nobele onbekende

Even een tipje van de sluier oplichten. Deze nobele onbekende wordt binnenkort ingezet op de show in Appeltern. Ik zet ze nog even niet te veel in the picture, dat houdt het spannend.

Met haar 85 cm, loupe zuiverige huidkwaliteit en machtige body, zal ze zeker een blikvanger worden. Nog eventjes en dan komt ze naar Arendonk, om haar rol van eyecatcher te vervullen. Wat zal ik ze gaan vertroetelen.

Zelf heb ik me vandaag kostelijk geamuseerd. Door het nieuwe systeem in de website om nog hogere kwaliteitsfoto's te laten zien, ben ik natuurlijk genoodzaakt om nieuwe foto's op te laden, zodat het systeem ook kan toegepast worden.

Ik heb me vandaag de ganse dag hier rustig mee beziggehouden, en ik heb me kostelijk geamuseerd, zij het "alleen", maar dat kon de pret niet derven. Deze morgen heb ik alle koi zonder stress geschept, die de ganse winter geprofiteerd hebben en tegelijkertijd uitgerust zijn.

Het was genieten hoor...ik kan met een groot hart zeggen dat alle koi, stuk voor stuk, zeer goed de winter doorgekomen zijn, en bovendien een streling voor het oog waren. Ik heb alle nieuwe foto's en filmpjes die ik vandaag genomen heb, als nieuw aangeduid, zodat je ze bij de opening van de website dadelijk kunt zien.

Je begrijpt zelf dat het geen nieuwe koi zijn, maar nieuwe foto' s en filmpjes van koi. Dit heeft een beetje met het systeem van de website te maken, maar dat ga ik even niet uitleggen.

Wat ik wel probeer te doen, nu en in de toekomst, is alle koi te updaten om het half jaar, maar dat je telkens de gelegenheid hebt om de filmpjes van de koi, van bij binnenkomst te kunnen blijven zien. Zo is het mooi voor jullie dat je de aankomst, de ontwikkeling en de laatst nieuwe film kan bekijken van onze troeteldiertjes...en ja hoor, er zijn er ook die niet goed ontwikkelen. Het is allemaal geen rozegeur en maneschijn, maar laat ons zeggen dat we ons niet snel vergissen en dat 95% wel positief ontwikkeld.

Het is een beetje werk, maar ik heb er dat graag voor over. Ik hoop dat jullie er ook zo over denken....

Meer afbeeldingen

Een nobele onbekende: afbeelding 1
Een nobele onbekende: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137