Morgen laatste voorstelling

Morgen laatste voorstelling

Morgen is het de laatste zaterdag dat ik open ben, en daarom ga ik nog eens voor de laatste maal de Taniguchi tosai presenteren, die nog in Arendonk zitten.

Hoe ga ik dit doen ?

Ik zal tegen 11 uur een grote bowl klaarzetten waar ik alle overblijvende Taniguchi die zich nog in Arendonk bevinden klaarzetten. Dan ga ik ze één voor één in een daarvoor geschikte bowl presenteren. Om dit niet te lang te laten duren, ga ik de tosai vanuit de grote bowl in 3 of 4 kleine bowls zetten, waarbij je de mogelijkheid hebt om iedere koi afzonderlijk te bekijken, gedurende een 2-3 tal minuutjes.

Tegelijkertijd zal Ben, de 10 beste tosai, of tenminste de 10 tosai die hij het beste vind, afzonderlijk zetten, zodat er nog vergelijkingsmateriaal is. Eigen keuze is altijd aan te raden, en hoeft niet overeen te komen met de keuze van Ben, want tenslotte ben jij het die hem moet verzorgen en ernaar kijken.

Heb je interesse om een tosai aan te schaffen, dan zetten we deze even apart, zodat je deze later nog kan bekijken. Het is absoluut geen verplichting tot aankoop, en je mag ook verschillende tosai apart zetten die je bevallen. Heb je de hulp van Ben nodig, dan zal hij graag zijn mening geven. Er zitten nog voldoende zeer goede tosai in deze selectie. Ze mogen ook gratis blijven tot einde maart/medio april.

Normaal zou dit op minimaal een uurtje kunnen geflikt zijn en hebben ze hun wekelijkse plicht weer voldaan. Hoofddoel is ook om van iedere koi een foto en een filmpje te kunnen maken, want dit zijn de laatste die nog moeten opgenomen worden in het bestand. De tosai die je zaterdag kiest kosten allemaal 395 euro/stuk, incl. verblijf tot ophaling van de koi.

Dan nog een kleine aanpassing uitleggen op de website.

Ik zal hier een klein voorbeeld geven om het uit te leggen. Klik op deze link en je komt bij kohaku 1104021 terecht. Klik nu op de foto en je zult de vergroting zien van de koi. Onderaan (zie ook bijgevoegde foto) zul je nu de link "originele foto" zien staan. Als je hierop klikt, krijg je een nog hogere resolutie foto te zien. Als je een vergrootglas hebt, kan je nog eens extra op de foto klikken om deze in de bestaande grootte zien.

Let wel: dit is nog niet bij alle foto's, enkel bij de foto's die ik opnieuw oplaad. Het is te veel werk om dit bij alle vissen over te doen.

Vind je het een goed idee, dan zal ik het blijven toepassen, zoniet dan laat ik het zoals het is. Graag wil ik erbij vertellen dat ik natuurlijk geen beroepsfotograaf ben. De foto's zijn allemaal wel natuurgetrouw, en vrij up to date. Het zijn geen gefotoshopte foto's die de vissen mooier doen lijken dan ze zijn. What you see, is what you get...en bovendien, een filmpje kan niet veel misleiden.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240