Een onderschat werkje

Een onderschat werkje

Het is niet zo eenvoudig om alle juiste informatie bij de koi te zetten. Ik heb het werk onderschat. Dat komt omdat ik de filmpjes per 5 koi heb gedaan. Op deze manier moet ik telkens de juiste codenummer gaan zoeken bij de koi en dat is een serieus werkje.

Dan moet ik de juiste info erbij vermelden en het filmpje koppelen. Wel een voordeel is dat de verdwenen filmpjes door de YouTube actie nu wel te voorschijn komen en de website gedeeltelijk opgekuist wordt. Helaas zal veel informatie van vroeger verloren zijn gegaan.

Het is wel verdomd moeilijk om via de filmpjes de verschillende Tancho Sanke uit elkaar te onderscheiden. Ik hoop dat er hier geen foutjes in zijn gebeurd. Het enige middel om hier geen problemen mee te krijgen is om ze allen dezelfde prijs te geven buiten de tancho sanke met de perfecte bol, die ik iets duurder gemaakt heb.

De koi die gisteren geupdate werden zal ik zo dadelijk weer laten verdwijnen, en de 10 nieuwe tosai activeren. Voor de rest is er geen nieuws te melden aan het front. Hetgeen me wel verbaasd is dat er bijna zo goed als geen interesse is getoond in de koi die gepresenteerd werden. Hier stel ik me toch vragen bij ! 

Het zijn stuk voor stuk meer dan goede koi, en toch krijg ik geen respons....raar maar waar. Is er dan toch iets aan het veranderen in de koiwereld ?

De vernieuwde pagina met de 10 nieuwe koi.

 

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Jack

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml