Een overweldigend aanbod

Een overweldigend aanbod

Het gebeurt niet elke dag dat er jumbo's tot 85 cm op de veiling worden aangeboden. Bovendien zijn het geen oude, maar eerder jonge koi en van behoorlijk hoge kwalitei waar nog bijzonder veel potentie in zit verborgen.. 

Michael heeft aangegeven begin oktober al zijn jumbo's tegen zeer interessante prijzen aan te willen bieden. Tijdens deze veiling zal alle informatie over de Koi beschikbaar zijn en ook niet onbelangrijk is het feit dat deze Koi allemaal via Interkoi zijn aangekocht. Ik heb deze koi dan ook allemaal gezien en mee gekozen.

Hij is van plan eind dit jaar of begin volgend jaar ruimte te maken voor nieuwe aankopen. Ik kan u garanderen dat er voldoende goede zwem mogelijkheden zijn in deze enorme vijver. Het assortiment omvat zowel gewone Koi als Go Sanke.

De juiste datum staat nog niet vast en moet nog besproken worden. Tegelijkertijd is voor leveringen tijdens de uitverkoop een afspraak vereist. Op bepaalde dagen dient dit gecentraliseerd te worden, aangezien de Koi uiteraard naar Arendonk gebracht moeten worden, tenzij u de Koi zelf wil ophalen in Duitsland.

Om je alvast een voorproefje te geven heeft Michael een filmpje gemaakt van het aanbod. Alle Koi zijn KHV- en CEV-goedgekeurd en in uitstekende gezondheid. Mis deze kans niet. Houd de website in de gaten voor het spectaculaire aanbod begin oktober.

Bekijk hier de video van de aanbieding

Dan nog een extra woordje uitleg van Michael:

Ik heb Kohaku, Ginrin Kohaku, Sanke, Red Karashigoi (Ginrin Ochiba Bloodline), Kujaku van Momotaro en SFF Mango gepland voor de veiling. De jongste zijn sansai van 65-70cm, de gosanke zijn 4,5 jaar oud en zijn 80 plussers.

De koi kunnen binnen 30 dagen na de veiling worden afgehaald in Duitsland of op afspraak in Arendonk. Net als bij onze voorgaande veilingen rekenen wij voor transport naar Arendonk een vergoeding per koi. Opslag tot voorjaar 2024 kan ook na afspraak tegen een vergoeding van 50 euro./maand.  

Indien de koi naar Arendonk moeten gebracht worden, zal een vergoeding van 50 euro per koi verrekend worden. Dit zal dan wel op dezelfde dag moeten gecentraliseerd worden, want de koi moeten in Arendonk op die bewuste dag opgehaald worden. 

Vermoedelijk zullen de koi eind september al online komen. Ik hou je sowieso op de hoogte, en ik kan je verzekeren dat het een geweldig aanbod is.

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA23-0505

showa SH-NA23-0505
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml