Een plezierig tussendoortje

Een plezierig tussendoortje

Dikwijls hebben mensen geen tijd, want ze moeten werken, en dan is het leuk om even een afspraak te maken om langs te komen.

Gewoonlijk is dat voor mij geen probleem, en stel ik me graag ter beschikking. Zo ook kwam Johan gisteren even langs om naar zijn nieuwe aankoop te komen kijken.

Ik moet eerlijk zeggen, de koi verbaasde mij enorm. Ik had haar zelf nog niet dikwijls gezien, buiten de normale routine, maar ik kon me goed herinneren wanneer ik deze aankocht.

Bekijk het filmpje zelf eerst en geef dan je ongezouten mening.

Het was de laatste koi die ik kocht tijdens de opendeurdagen van Sakai verleden jaar. Ik twijfelde om ze aan te kopen omdat ze ten eerste tot de meer prijzige aanbiedingen behoorde, maar ook door haar speciaal patroon.

Niet dat ik hier problemen mee heb, integendeel, ik vind speciale patronen juist spannend en niet onderhevig aan het voorgekauwde ideaal dat verlangd wordt. Laat ze hun creativiteit maar los op de patronen, ik kan er best mee leven.

Wat betreft kwaliteit van het hi en het shiroji, daar hoef je toch geen bril voor op te zetten veronderstel ik. En ik hoop dat je het opkomende sumi ook kan begrijpen. Mooi om op te volgen…

Van een andere Johan kreeg ik dan weer een filmpje binnen gecommentarieerd met de woorden ” Wat een paar graden niet kan doen. Levendige boel nu

Het is toch plezierig om enkele van je koi te zien rondzwemmen in goede gezondheid.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137