Een prachtige dag

Een prachtige dag

De zon scheen fel, de vissen zwommen goed, alles was in orde, wat kan je nog meer verwachten.

Er was wel heel weinig interesse voor de vissen van de show, wat me toch enigszins verbaasde, en tevens teleurstelde. Ondanks dit waren er toch vrij veel mensen gekomen om koi op te halen of aan te kopen. Zo werd een prachtige Tancho van Matsue van 65 cm opgehaald, de ontzettend charmante goshiki waar ik een zwak voor had, een sanke en een showa uit Ben's Bakje, en voor de rest was het een gezellige dag. Bovendien had Marc voor frisco's gezorgd (frisco's = ijsjes met chocolade) van het ijsklokje, waar we allemaal lekker van genoten hebben.

Het overzetten van de vissen die de show hadden meegedaan ging zonder problemen en zwemmen rustig rond. In het oog houden de volgende dagen, maar ik denk dat alles wel in orde zal komen. Vandaag nog even een vat geregeld voor de show in Hasselt, en twee vaten met een showstand voor Arcen. Dit zal de eerste keer zijn dat we de show in Arcen mee gaan doen. Hopelijk kunnen we daar ook een prijsje wegkapen.

Ik heb mijn bekers van Hilvarenbeek nog eventjes op een rijtje gezet, want hier mag ik toch wel eens trots op zijn nietwaar?

Wel zie ik dat de loterij ditmaal geen succes heeft, ondanks de zeer goede kohaku. Ik zal de loterij nog tot dinsdagavond laten staan, en als er geen interesse meer bijkomt, zal ik deze helaas moeten afblazen, tenzij nog enkele mensen zich aanmelden....Nog 12 loten te gaan....

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml