Een tijdje weg geweest, maar ik ben terug...

Een tijdje weg geweest, maar ik ben terug...

Na een kleine pitstop van een week zijn de batterijen weer opgeladen en kunnen we er weer met volle moed tegenaan.

s' Morgens eerst alles nagekeken, en alles was schijnbaar in orde, buiten mijn grote tancho die helemaal rood doorlopen was. Ik denk, wat is hier toch aan de hand...rood gestresst en 1 kg afgevallen...Tja, niet moeilijk met 10 mannekes in een bak, het moet een serieuze orgie zijn geweest...

Ik was blij dat ik de nodige rust heb gehad, want ik kreeg vandaag heel wat bezoek, waaronder het charmante bezoek van de bezielers van K3, en dat is altijd de voorbode van een goede middag, en dit ondanks het slechte weer.

Een sanke van Ben's Bakje was klaar om naar huis te gaan. Op 22 cm binnengekomen op 22 april, had ze nu de gezegende lengte van 31 cm bereikt, al met al een prachtig resultaat. Van deze serie zijn er nog slechts 3 koi over, allemaal showa. We konden het niet laten om nog even Little Lucy te showen....wat een prachtige kohaku toch. Met haar 34 cm de grootste groeier en een kohaku met een geweldige uitstraling.

Daarna was het de beurt aan de benigoi van Mark, maar daar heb ik door de drukte helaas geen foto's van kunnen maken. Geen probleem, want Mark vertoont zich niet graag op de foto...

De Asagi van Yoozen (Conias) die het geweldig goed had gedaan, werd vandaag opgehaald door Eric en verhuist richting Bergeijk. Deze lichte asagi is goed geëvolueerd. Ze was een 8-tal cm. gegroeid en zal nog serieus doorgroeien. De moeder was inderdaad dik over de meter, en deze 2-jarige dochter was nu ook al over de 60 cm.

Tenslotte moest ik afscheid nemen van Hera, een showa van Momotaro. Deze was al lang in Arendonk en heb ik altijd gekoesterd. Zij kwam nog uit de selectie die Maeda van Momotaro speciaal voor mij gemaakt had. Het sumi was van voortreffelijke kwaliteit, en de koi was nu 62 cm gemeten, de body was enorm zoals je op de foto kunt zien, en nee hoor, deze foto's zijn niet bewerkt. Ze heeft ongeveer 19 maanden bij mij gezeten, en dat doet toch wel iets om er nu afscheid van te nemen.

Voila, mijn eerste nieuwsitem staat er weer op.....de laatste foto's zijn er van het nieuwe hondje van Ben en Riny, waarvan ik de naam maar weer eens vergeten ben. Het is een bruine Jack Russel...lief hoor als ze zo klein zijn.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137