Een veiling tijdens onze Japanreis

Een veiling tijdens onze Japanreis

Beste koi-liefhebbers, Dit jaar gaan we een nieuwe aanpak proberen. We streven ernaar om mee te evolueren met de koi-industrie en hebben daarom het volgende besloten:

Alle koi die we tijdens onze reis naar Japan aanschaffen, zullen zo snel mogelijk online beschikbaar zijn. Ze zullen te vinden zijn onder zowel de sectie "Nieuwste Koi-Aanwinsten" als op onze veilingwebsite.

Waarom deze verandering? We hebben besloten om iets nieuws te proberen: het hanteren van "Japanse prijzen". Wat betekent dit precies? Dit zijn de meest gunstige prijzen die particulieren kunnen krijgen. De veilingprijzen blijven geldig tot het transport dat gepland staat op 18 april. Op woensdag 17 april zullen de koi automatisch worden verwijderd van onze website om 18.00 uur, met een interval van 3 minuten. Na deze tijd zullen de normale verkoopprijzen van kracht zijn.

De prijzen van de koi onder de sectie "Nieuwste Koi-Aanwinsten" zullen niet worden vermeld. Afhankelijk van de aankopen van André en Ramon, zullen er dagelijks nieuwe koi worden aangekocht en gepresenteerd. Dit betekent dat je de website dagelijks moet controleren. De getoonde prijzen zijn inclusief alle kosten tot aan de quarantaineperiode van 6 weken. Dus als je een koi wilt kopen, hoef je niet per se de snelste te zijn; je kunt ook een hoger bod uitbrengen. Het recht van de snelste is dus niet meer van toepassing.

Met andere woorden, de prijzen zijn inclusief transport, 21% BTW, een quarantaineperiode van minimaal 6 weken en garantie, waarbij de koi tijdens de quarantaineperiode worden gecontroleerd op KHV en CEV. Dit betekent dat je de volledige aankoopprijs betaalt. De startprijs voor de aankoop van een koi begint meestal vanaf 575 euro, met een opbod van 25 euro.

In eerste instantie zullen we een aantal prachtige vrouwelijke Ginrin Sanke van de geweldige Oyakoi "Pineapple Queen" aanbieden, met een lengte van maar liefst 97 cm. Een Oyakoi om u tegen te zeggen, en als we het hebben over top Ginrin, moeten we zeker rekening houden met die van Momotaro... van wereldklasse.

Naast deze adembenemende handgeselecteerde Ginrin Sanke, zullen we ook een groot aantal vrouwelijke Kohaku van Matsue aanbieden. De selectie is gemaakt door André en Ramon samen, wat betekent dat expertise en ervaring elkaar versterken. Hun kennis is onmisbaar bij het maken van de juiste selectie. Het selecteren van koi vergt veel tijd en toewijding, waarbij elke koi zorgvuldig wordt bekeken, besproken en overwogen.

Het is een unieke kans om koi tegen deze prijzen aan te schaffen. Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan staan we altijd open voor overleg, want ontevreden klanten passen niet binnen ons beleid. Het aantal koi dat beschikbaar zal zijn, hangt natuurlijk af van onze aankopen, aangezien het nog een lange reis is.

Als je geïnteresseerd bent, houd dan onze website goed in de gaten en volg deze vanaf zondag 7 april, 6 uur 's ochtends. De veiling eindigt op woensdag 17 april om 18.00 uur, met een interval van 3 minuten tussen biedingen. De laatste 20 seconden van de veiling worden verlengd bij elk nieuw bod.

André en Ramon

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml