Een zalig Kerstfeest

Een zalig Kerstfeest

Geniet van de dagen die komen, geniet van de dagen die zijn geweest, 2019 is voorbij met al de dagelijkse beslommeringen. Het is onze voldoening om iedereen een zalig kerstfeest te wensen met de voorbereiding op de afsluiting van een jaar vol emotie. 

Zoals altijd zijn er weer veel dingen gebeurd, zowel goede als slechte.....dagen die we liever vergeten, dagen die we altijd zullen blijven herinneren, het is een spel van gebeurtenissen die altijd een plaats zullen innemen in een mensenleven.

Maar vandaag is het een dag voor de familie en komen koi zeker niet op de eerste plaats. Naar jaarljkse traditie zullen wij onze kalkoen klaarmaken op onze eigen manier, gevolgd door een nagerecht dat al eeuwen, zo lijkt het, een vaste plek heeft gevonden in ons bestaan. 

Ik ga niet teveel woorden verspillen vandaag maar jullie allen een zalig kerstfeest wensen. Ik eindig met de volgende woorden:

Maak er een fijne en gezellige dag van en vergeet niet ! "je herinneringen zijn de wijnkelders van de geest, wie van zijn herinneringen kan genieten, leeft tweemaal." Interkoi geniet niet enkel van zijn herinneringen maar lonkt ook met vertrouwen naar 2020.

EXTRA

Ik ben zaterdag open van 11.00 tot 16.00 uur of tot zolang de mensen komen om te genieten van de prachtige koi die we momenteel hebben zwemmen. 

 

Laat Een Reactie Achter

8 reacties

Matthijs

555


Wim DW

555


Niels W

555


paul

555


William William

555


Johan

555


Johnny

555


Polleke

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml