Mijn jaarlijkse kalkoen

Mijn jaarlijkse kalkoen

De vraag is of ik een nieuwsitem zou schrijven of niet met deze dagen. Maar zoals ieder jaar kan ik het niet laten om onze jaarlijkse kalkoen toch even te tonen in gezelschap van mijn vrouw en kleinkinderen. 

Het is ook een mooie tijd om een kerstcadeau uit te delen aan de klanten. Ik heb er lang over nagedacht en een geschikt kerstcadeau vinden is niet zo eenvoudig. Daarom heb ik het volgende bedacht.

Iedereen die zaterdag komt met de bedoeling om eventueel een laatste aankoop te doen wil ik verrassen met volgend cadeau. Welke koi je ook koopt, goedkoop of duur, je krijgt een waardebon van 20% van de aankoop. Deze bon kan je gebruiken voor een volgende aankoop van koi, ofwel voor de aankoop van probites. De bon is geldig tot en met 31 mei 2020.

Met andere woorden, koop je een koi voor 1000 euro, zal ik ervoor zorgen dat je een waardebon ontvangt van 200 euro. Mijn aanbod is niet alleen geldig als je komt kijken op zaterdag, maar  ook als je een aankoop wil doen via mail, telefonisch of eender welke mogelijkheid. 

Mijn aanbod is geldig vanaf zaterdag 28 december tot en met dinsdagavond 31 december 20.00 uur.

Ik kan het ook niet laten om uit te pakken met een foto van onze kalkoen met mijn vrouw en kleinkinderen. Ik moet de laatste jaren de eer laten aan mijn schoondochter Nikki die voortaan de jaarlijkse traditie overneemt en mijn vrouw die nog altijd paraat is om alles voor te bereiden. 

 

Meer afbeeldingen

Mijn jaarlijkse kalkoen: afbeelding 1
Mijn jaarlijkse kalkoen: afbeelding 2
Mijn jaarlijkse kalkoen: afbeelding 3
Mijn jaarlijkse kalkoen: afbeelding 4
Mijn jaarlijkse kalkoen: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

The Untouchable

555

interkoi

555

The Untouchable

@interkoi 555


Wim DW

555


rudy

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml