Mijn jaarlijkse kalkoen

Mijn jaarlijkse kalkoen

De vraag is of ik een nieuwsitem zou schrijven of niet met deze dagen. Maar zoals ieder jaar kan ik het niet laten om onze jaarlijkse kalkoen toch even te tonen in gezelschap van mijn vrouw en kleinkinderen. 

Het is ook een mooie tijd om een kerstcadeau uit te delen aan de klanten. Ik heb er lang over nagedacht en een geschikt kerstcadeau vinden is niet zo eenvoudig. Daarom heb ik het volgende bedacht.

Iedereen die zaterdag komt met de bedoeling om eventueel een laatste aankoop te doen wil ik verrassen met volgend cadeau. Welke koi je ook koopt, goedkoop of duur, je krijgt een waardebon van 20% van de aankoop. Deze bon kan je gebruiken voor een volgende aankoop van koi, ofwel voor de aankoop van probites. De bon is geldig tot en met 31 mei 2020.

Met andere woorden, koop je een koi voor 1000 euro, zal ik ervoor zorgen dat je een waardebon ontvangt van 200 euro. Mijn aanbod is niet alleen geldig als je komt kijken op zaterdag, maar  ook als je een aankoop wil doen via mail, telefonisch of eender welke mogelijkheid. 

Mijn aanbod is geldig vanaf zaterdag 28 december tot en met dinsdagavond 31 december 20.00 uur.

Ik kan het ook niet laten om uit te pakken met een foto van onze kalkoen met mijn vrouw en kleinkinderen. Ik moet de laatste jaren de eer laten aan mijn schoondochter Nikki die voortaan de jaarlijkse traditie overneemt en mijn vrouw die nog altijd paraat is om alles voor te bereiden. 

 

Meer afbeeldingen

Mijn jaarlijkse kalkoen: afbeelding 1
Mijn jaarlijkse kalkoen: afbeelding 2
Mijn jaarlijkse kalkoen: afbeelding 3
Mijn jaarlijkse kalkoen: afbeelding 4
Mijn jaarlijkse kalkoen: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

5 reacties

The Untouchable

Hmm, die gebraden kalkoen is volgens mij veel en veel te klein voor al dat volk, te meer gelet op die beer van een vent die op het punt staat om ze door te snijden. Maar ja, het lekkere en traditionele nagerecht van de vrouw des huizes zal de schade dan wel goedmaken zeker! In elk geval, fijne eindejaarsfeesten en een voorspoedig nieuwjaar gewenst aan heel de familie, vooral ook met een goede gezondheid voor iedereen.   

interkoi

5 kg kalkoen voor 16  mensen is voldoende gebleken Che. Temeer daar er nog soep en voorgerechten zijn. Het nagerecht is een bijzonder aangenaam dessert door mijn vader geintroduceert en dus al meer dan 50 keer op rij klaargemaakt. Van traditie gesproken...

The Untouchable

@interkoi Mooi zo! Je kunt er maar van genoten hebben.


Wim DW

deze kalkoen heeft alle kwaliteiten van een jumbo koi - in je vijver lijkt hij gewoon tot hij in de bowl komt - dan is hij gewoon groot - deze kalkoen lijkt op foto gewoon - maar de hoeveelheid vlees aangevuld met zoals bompa schrijft (voorgerechten - soep en nagerecht maakt toch dat de familie een fijne avond hebben beleefd en met gevulde magen zijn gaan slapen - ook bij deze aan allen fijne eindejaarsfeesten met een goede gezondheid voorop in het verhaal - de rest kan je zelf verzinnen


rudy

Hmmmm,lekker die kalkoen prettige feestdagen!!!!!


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240