Controle winterverblijf

Controle winterverblijf

Ze doen  het goed, de koi in het winterverblijf. Toch is het belangrijk dat je buiten de dagelijkse controle ook zelf eens tot daar gaat en de koi in ogenschouw neemt.

Dan maar even tussen de soep en de patatten even op en neer gereden om controle te doen. Beter dan verwacht, en daarom heb ik ze ook niet gestoord. Alles wat ik zag rondzwemmen zag er goed uit. 

Het water was ondertussen kraakhelder geworden, dus kon ik de koi goed zien. Er zitten nog een aantal koi tussen die niet verkocht zijn, maar dat zal voor volgend jaar zijn.

Als ik toch ter plaatse ben, kan ik ook een filmpje maken van de vaste bewoners. Alles zwom nog lekker rustig onder de  kap rond, geen reden dus om je zorgen te maken. Mijn taak zit er dan weer op en het is altijd een goed gevoel als je je geen zorgen moet maken.

In Arendonk is de rust ook weergekeerd. In eerste instantie zouden er in januari ook koi binnenkomen en moest ik maatregelen nemen, maar ondertussen kreeg ik het bericht dat er geen koi zouden komen in januari, en eigenlijk was ik er blij mee.

Op deze manier moest ik de koi niet verstoren en kon ik de rust in de vijvers houden. Altijd beter...

Laat Een Reactie Achter

7 reacties

Wim DW

555


Peterken

555


Johan

555

interkoi

555

Johan

@interkoi 555


interkoi

555

Wim DW

@interkoi 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml