Een klein winteroffensief

Een klein winteroffensief

Zou ik deze kopen of niet. Ik heb lang getwijfeld want de showa voldoet eigenlijk niet aan mijn verwachtingen wat betreft een makkelijke verkoop.

Veel tijd om te twijfelen heb je echter niet, want het gaat razendsnel met de biedingen, en vooraleer je  het weet heb je haar te pakken. Wat is nu de reden dat ik deze showa toch aangekocht heb ?

Er zitten enkele haken en ogen aan, maar je moet de showa eens goed bekijken en in acht nemen dat deze showa slechts 17 maanden was toen ik haar aankocht en geloof het of niet, 65 cm is. Bekijk dan eens de body van deze showa, en zeg nu zelf, als dit geen showa is die de grootte als heilig goed beschouwt dan weet ik het ook niet meer.

Bewonder dan nog even de nu al aanwezige fukurin die de koi extra kracht geven en bijzonder gewaardeerd wordt. De fukurin lijkt erin geponst, zo dik is het. Toegegeven het patroon is niet om naar huis te schrijven, maar zo erg is het nu ook weer niet.

Het sumi ligt bijzonder ongelukkig op de koi en geeft totaal geen meerwaarde. De enige troost die je misschien kan hebben is dat sumi veranderlijk is, en als het verandert, normaal alleen maar positief kan zijn. Je kan echter niet alles hebben in het leven, maar de enige motivatie die me deed overhellen om te kopen, was de kracht van de body en de geweldige aanwezige fukurin op dit ogenblik.

Het zal een kwestie van afwachten zijn, maar ik weet nu al bijna zeker dat als ze komt, zij om en bij de 70 cm zal zijn, en dat voor een nisai....

WAT IS NU DE BEDOELING ?

Ik weet dat ze verkooptechnisch geen grote ogen zal gooien. Ik vind het persoonlijk niet erg, maar toch moet je proberen om iedere koi een goede plaats te bezorgen. Wij zetten ons beste beentje voor bij iedere koi trouwens.

Normaal komt de koi eind maart of begin april binnen. Vanaf morgen zal de koi automatisch 10 euro per dag in prijs zakken. Iedereen heeft de kans om op ieder moment de showa aan te kopen tegen de prijs die er dan op vermeld staat.

In principe zijn het  nog ongeveer 100 dagen tot 1 april, dus als je lang genoeg wacht zou je deze aan kunnen kopen met een korting van 1000 euro. Tenzij iemand zo verstandig is dat hij de showa vroeger aankoopt op het moment dat de  prijs hem bevalt.

Blijf het gewoon opvolgen als je interesse hebt.

Tenslotte heb ik nog een filmpje gemaakt van vijver 2, een vijver waar nog niet veel over gesproken werd. Hierin zwemmen de Hoshikin showa en de hi utsuri ontspannen rond. Door de drukke bezigheden had ik deze wat uit het oog verloren, maar hier een kleine glimp van deze vijver.

Wie vandaag een koi koopt, kan ook genieten van het aanbod dat ik enkele dagen geleden heb aangeboden ! Let wel ! Het aanbod is geldig tot dinsdagavond 31 december. 

 

Meer afbeeldingen

Een klein winteroffensief: afbeelding 1
Een klein winteroffensief: afbeelding 2
Een klein winteroffensief: afbeelding 3
Een klein winteroffensief: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

9 reacties

Wim DW

louter financieel gezien - is het lichten van de optie nu voor 31/12 veiliger  want je spaart er 800 € mee uit en dan loop je niet het risico dat de koi verkocht zou zijn tegen dat we midden maart 2020 komen - een financiele opmerking aangezien op de toverbolkwaliteiten reeds voldoende werd gezegd


William William

Kan het niet voorspellen, maar van dergelijke koi kan men schrikken wanneer ze 3 jaar ouder zijn, en ik bedoel dan schrikken in de absoluut positieve zin.


Jack

Nog geen eens binnen,en nu al een countdown Showa.......Luc toch. Beetje geduld..... misschien wel een echte toverbal !

interkoi

Wie weet Jack... maar je moet alles levend houden... 


William William

dat van echte toverbal is m.i. perfect mogelijk.

Johan

@William William 👍🏻


Johan D

Een koi met enkele” haken en ogen” .. vrees anders onbereikbaar . Gewoon die vorm/bouw is indrukwekkend te noemen . Deze is al verschillende keren over de tong gegaan , en terecht . Prachtige koi

Johan

Showa met een enorme body zijn zeldzaam zeker gecombineerd met lengte groei en nu al ruim 65 cm en nog geen 2 jaar. Huidkwaliteit lijkt enorm goed sumi is nog volop in ontwikkeling en wat als dit door trekt op de gewilde plekken. Dit kan dan wel is de toekomst verassing gaan worden.


Polleke

Ik vind het een mega-showa vanwege de bouw en de huidkwaliteit , maar het patroon dat natuurlijk nog beter word daar moet doorheen gekeken worden . Het bewijs is dat ze bij Momotaro deze koi laten zwemmen hebben omdat ze te goed was om te verkopen . Ik geloof wel dat deze koi een groot zwaar beest zal worden van 85cm (en de rest is meegenomen) .  Ik vind het dus een GROOT winteroffensief 😜 . grtjs  


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240