Een zending met heel veel problemen

Een zending met heel veel problemen

De foto is van de chablis die ik  gekregen heb van iemand die wist dat ik verzot ben op een goede Chablis. Hier ben ik heel blij mee, want ik drink graag een frisse witte wijn met pasta al la vongolé. Hier kan ik echt van genieten en de gulle gever wist het nog ! Dank je....hier kan je me blij mee maken. Erger was het gesukkel gisterenavond....

Het was een heel gedoe op Schiphol. Na de verstrengde regels en het gezever eromheen waar wij het nut niet van inzien, kregen we nog het bericht dat de koi pas om 20.00 zouden vrijgegeven en gekeurd worden, en daarna konden ze pas op de vrachtwagen geladen worden. Bovendien had Johnny maar 1 man om te helpen met de 88 dozen, waarvan er tussenzaten van 50-60 kg. Dank je wel KLM. Dan moest er naar een verzamelpunt gereden worden waar de dealers samengekomen waren om de dozen te verdelen. Leuk hoor !

Om een verhaal kort te maken, want het is ondertussen hier bijna 2.30 in de nacht, was het een heel gezever en ik begrijp niet dat er niet meer respect is voor levende dieren die op deze manier moeten getransporteerd worden. Die discussie wil ik echter niet voeren, maar ik zou een andere oplossing graag op prijs stellen.

Ik heb besloten om de nacht wat langer te maken en de koi achtereen te filmen, zodat de mensen niet op hun honger moeten blijven wachten, en om dit morgenvroeg allemaal te doen, vind ik het een beetje teveel van het goede, daarom dit nachtwerk.

Het eerste filmpje is het filmpje van de jumbo 80+

Het tweede filmpje van alle nisai en sansai 

Het derde filmpje van de kleintjes.

Met bijzondere dank aan Johnny, Ben, Ronny en Robby voor de hulp, het wordt oprecht gewaardeerd. De filmpjes zijn hopelijk een beetje goed, want het moest toch allemaal snel en in het donker gedaan worden.

Nu is het tijd om te gaan slapen, wantt ik ga de wekker nu op 7 uur zetten in plaats van 5.30 uur. De eerste klanten komen morgen al om 9.00 uur, dus ik moet weer fris en monter voor de dag komen.

Geniet van de filmpjes

 

Laat Een Reactie Achter

17 reacties

The Untouchable

555


Roy

555


Rudy

555


Christof

555


Wim v K.

555


Polleke

555

Ronny V

555

Polleke

@Ronny V 555

The Untouchable

@Ronny V 555


Kristof_d

555


Wiechert

555


Johan

555


Polleke

555


rik

555


KONDHO

555


Johan d

555


Jack

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml