Een zending met heel veel problemen

Een zending met heel veel problemen

De foto is van de chablis die ik  gekregen heb van iemand die wist dat ik verzot ben op een goede Chablis. Hier ben ik heel blij mee, want ik drink graag een frisse witte wijn met pasta al la vongolé. Hier kan ik echt van genieten en de gulle gever wist het nog ! Dank je....hier kan je me blij mee maken. Erger was het gesukkel gisterenavond....

Het was een heel gedoe op Schiphol. Na de verstrengde regels en het gezever eromheen waar wij het nut niet van inzien, kregen we nog het bericht dat de koi pas om 20.00 zouden vrijgegeven en gekeurd worden, en daarna konden ze pas op de vrachtwagen geladen worden. Bovendien had Johnny maar 1 man om te helpen met de 88 dozen, waarvan er tussenzaten van 50-60 kg. Dank je wel KLM. Dan moest er naar een verzamelpunt gereden worden waar de dealers samengekomen waren om de dozen te verdelen. Leuk hoor !

Om een verhaal kort te maken, want het is ondertussen hier bijna 2.30 in de nacht, was het een heel gezever en ik begrijp niet dat er niet meer respect is voor levende dieren die op deze manier moeten getransporteerd worden. Die discussie wil ik echter niet voeren, maar ik zou een andere oplossing graag op prijs stellen.

Ik heb besloten om de nacht wat langer te maken en de koi achtereen te filmen, zodat de mensen niet op hun honger moeten blijven wachten, en om dit morgenvroeg allemaal te doen, vind ik het een beetje teveel van het goede, daarom dit nachtwerk.

Het eerste filmpje is het filmpje van de jumbo 80+

Het tweede filmpje van alle nisai en sansai 

Het derde filmpje van de kleintjes.

Met bijzondere dank aan Johnny, Ben, Ronny en Robby voor de hulp, het wordt oprecht gewaardeerd. De filmpjes zijn hopelijk een beetje goed, want het moest toch allemaal snel en in het donker gedaan worden.

Nu is het tijd om te gaan slapen, wantt ik ga de wekker nu op 7 uur zetten in plaats van 5.30 uur. De eerste klanten komen morgen al om 9.00 uur, dus ik moet weer fris en monter voor de dag komen.

Geniet van de filmpjes

 

Laat Een Reactie Achter

17 reacties

The Untouchable

"Riders in the storm . . . the Doors" waren weeral niet op tijd open op Schiphol, maar dat kon onze moedige onvertaten niet deren zo te zien.


Roy

Prachtige sanke ook die tussen de collectie zit.


Rudy

Proficiat aan heel het team,en ik ben weer verrast dat er weer prachtige koi's er naar Arendonk gekomen zijn.
Nogmaals proficiat Luc


Christof

Machtige koi zijn er weer aangekomen. 
Dikke merci en respect voor het harde werk.
Vermoedelijk stond je weer om 5.30 naast je bed in plaats van er nog in... tenzij je die fles chablis om 2.30 u nog hebt keizer gemaakt. 😉


Wim v K.

Wat een geweldige mooie exemplaren heb ik voorbij zien komen, niet normaal meer.
Ik denk dat de portemonnee van Luc nu wel aardig leeg is. 😜😀.
Zeer goed werk verricht mannen. 👌👏


Polleke

Vandaag eens gaan kijken en ik was aangenaam verast , it looks like litle Japan 😀 . 

Ronny V

Ik heb daar een koi gezien met jouw naam op als ik me niet vergis. Wat is me dat voor beest zeg.  Wauw!!!!

Polleke

@Ronny V 😍Jij weet meer als ik , of niet 🙊 . CU 

The Untouchable

@Ronny V Dan heb je volgens mij niet goed gelezen Ronny, volgens mij was dat de naam van Polleke De Wit . . . 


Kristof_d

Inderdaad, het was de moeite!
Zeer mooi 🤩


Wiechert

Heel erg mooi wat er weer is binnen gekomen .
Top gedaan mannen 👌


Johan

En dan na zo nacht nog een nieuwsitem maken zodat iedereen zijn koi kan zien echt TOP

Denk dat je een hoop hobbyisten daar erg blij mee heb gemaakt.


Polleke

Bedankt mannen , ik geniet van de filmpjes . 


rik

klasse strijders  in the night 


KONDHO

Bewonderenswaardig, zowel de visjes als het werk van de mannen die dit mogelijk maken. Met modder gooien gaat makkelijker dan stroop smeren, de waarheid zal dan ergens in het midden liggen. Uw een lading visjes bestellen en laten afkomen is niet zo moeilijk, echter om deze kwaliteit en in deze aantallen naar de lage landen krijgen moet je van goede huize zijn en stevig op de pootjes staan. Denk dat Ben zijn bedje uit vervlogen tijden nog eens heeft opgezet, en gelijk heeft hij. Proficiat team Interkoi en dank om ons van al dit moois mee te laten genieten. 


Johan d

Je zei het s’morgens al dat het een hoop problemen gingen worden en het kwam uit.
Hopelijk zijn de koi er ongeschonden uitgekomen , dat is het belangrijkste.
Goed gedaan !


Jack

O.k het ging dan allemaal niet vanzelf , maar jongens.....wat een fantastische kwaliteit Koi.
Heel goed bezig Luc !


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

DU20062

nidan kohaku DU20062