Het mango festival

Het mango festival

Uit alle hoeken van de wereld zeuren ze aan mijn kop voor de mango van Sakai. Via de aanbiedingen tijdens de veiling, bijna onmogelijk om aan te kopen wegens te prijzig. Nu worden ze aangeboden op 22 november tijdens een Narita event.

De prijzen staan erop, en ik kan je garanderen dat de prijzen bij de veilingen nog hogere toppen scheren, dat kan ik je garanderen. Maar nu heb je het bijna zelf in de hand. Ik zeg bewust bijna, want buiten de aangeduide prijs zijn er nog 2 obstakels.

Als eerste obstakel heb je nog het lucky draw systeem dat bepaald bij meerdere kandidaten wie de mango wint. Het 2de obstakel is dat dit een inkoopprijs is, en dan ben je nog niet aan het einde van je latijn. Wil je echter meedoen, dan is het raad om een berekening aan te vragen met de mogelijke eindprijs inclusief de meeste kosten. Het is vrijblijvend, overzichtelijk en correct, maar geen garantie op succes.

Wat ik wel probeer te doen is om de kleinere variant te pakken te krijgen, maar daar heb ik nog geen zekerheid over. Dat zou in de loop van het weekend moeten uitgeklaard worden, en hopelijk met succes. Samengevat: Bekijk het aanbod, de prijs is vermeld en contacteer me als je mee wil doen.

Uit deze events koop ik ieder jaar ook enkle andere koi die dan als azukari blijven in de mudponds van Narita zelf. Gewoonlijk zijn dit goede evoluties, maar niet met de duurste koi. Het zijn koi met issues zoals het zo mooi klinkt in het engels.

Vorig jaar kocht ik 5-stuks, waarvan er momenteel 3 boven water zijn gekomen, en waarvan er nog 2 moeten opgevist worden. (mooie woordspelingen vindt je niet ?) Ik heb op dit moment enkel foto's meegekregen, nog geen filmpjes.

Wat ik wel kan zeggen zijn de maten, en die zal ik op de foto plaatsen. Nu  zijn deze koi niet verkocht en behoren ze niet tot de koi die veel furore maken, ondanks de toch wel goede resultaten en de magere prijsaanduidingen voor dit type koi.

Als eerste heb je toch een zuivere sandan kohaku van Sakai die ondertussen een gezonde lengte heeft van 64 cm, daarnaast zijn er toch nog 2 dankbare kohaku van Matsue, de momenteel 68 en 74 cm op de teller zetten. Niet onverdienstelijk als je de koi bekijkt. 

KERST EN NIEUWJAARSFEEST

Nu bracht men mij gisteren op het idee om hier een speciale actie mee te houden. Er zijn geen kopers voor, dus ben ik van plan om deze in een kerstaanbod te verkopen op een bepaalde manier, die misschien enkele kopers wakkerschud.

Ik heb op dit ogenblik nog niets specifiek in gedachten, maar ik heb een idee dat ik in de loop van deze maand zal uitwerken en zal gaan activeren in de loop van de maand december. Ik wacht ook nog even op de bijhorende filmpjes om de actie een plaats te geven.

Ik zet de koi voorlopig onder nieuwe koi aanwinsten met de nieuwe foto, het filmpje is echter van vorig jaar, dat zal ik zo snel mogelijk aanpassen. Wat moet je doen ? Nog niets....hou het nieuws in de gaten en ik zal het in de loop van de maand kondig maken. 

Meer afbeeldingen

Het mango festival: afbeelding 1
Het mango festival: afbeelding 2
Het mango festival: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

22 reacties

The Untouchable

555

interkoi

555


interkoi

555

Johan

555


interkoi

555

Matthijs

555


Johan

555


phil

555


Jack

555

interkoi

555


interkoi

555

Johan

555


Matthijs

555


Jack

555

interkoi

555


Matthijs

555


Wiechert

555


Johan d

555


Jack

555

interkoi

555


Polleke

555

Matthijs

@Polleke 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml