Pink Lady

Pink Lady

Dit weekend = Narita weekend. Ze zijn volop aan het selecteren voor mij en ik heb in ieder geval al beslag gelegd op de keuze uit 400 mango. Ik heb een filmpje ontvangen via telefoon, maar in een volgend verslag zal ik een origineel filmpje tonen met een fatsoenlijke camera.

Normaal zou ik vandaag geen nieuwsitem schrijven, want ik was het gewoon verslapen. De vermoeidheid slaat blijkbaar ook toe...en ik krijg nu al  mails en berichten binnen met de vraag of er geen nieuwsitem is geschreven.

Met de drukke dag gisteren was er teveel werk om een degelijk nieuwsitem te maken, maar ik denk dat ik veel mensen gelukkig ga maken met dit nieuwsitem over de lang verwachte mango selectie waarvan hier dan het telefoon filmpje.

Dit is zomaar een schep uit de mango waar meer dan 400 exemplaren klaarzitten. Ik ben nog aan het twijfelen of ik er 30 of 60 laat komen, maar de vraag is zo groot dat ik er bijna wel 60 moet nemen. Wait and see, want ik probeer nog een paar andere soorten dan gosanke erbij te nemen, anders krijg ik weer op mijn donder dat ik altijd gosanke koop. (kwinkslag)

Ook goed nieuws is er wat betreft de Izumiya, die komen morgen aan bod. Natuurlijk is men benieuwd naar deze selectie. Op de valreep dus toch nog een kort nieuwsitem. Oh ja, de titel van vandaag slaat op de schort van Ryuki Narita die tosai aan het selecteren is.

 

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Johan d

Ze kunnen u niet missen he Luc , een dag niet gehoord en paniek :)
Slijm slijm


Niels

Maakte me al een beetje zorgen.. luc zonder nieuwsitem 🤔 ontwenningsverschijnselen.🤣 zat dan wel op wat anders te wachten.   


Jack

Yes , Mango's , gewoon 60 stuk Luc.
Benieuwd naar de Showa's , en mogelijke verrassingen van andere kwekers / variëteiten.
Hij is zo goed bezig. Beter laat goed nieuws dan vroeg slecht nieuws Luc !

The Untouchable

Toch geen 60 stuks tosai mango Luc! Het is momenteel een rage, maar die gaat geen lang leven beschoren zijn, laat dat duidelijk zijn. Beperk u tot 30 à max 40 stuks, want anders sta je volgend jaar weer aan de klaagmuur dat je de overblijvers niet aan de straatstenen kwijt kunt geraken

En zo houd je ook nog wat budget over voor de inkoop van een beduidend aantal non-gosanke 'speciallekes', die uiteindelijk beter zullen verkopen. Maar je moet niet naar mij luisteren hoor, ik ben toch maar een onbeduidend commercieel onbenul.


KONDHO

Zal dan wel Pink Panther zijn, maar dezer dagen kan alles, als gewoontediertje kan de dag pas goed starten na ochtendritueel interkoi nieuwsitem. We kijken ernaar uit (mango - Izumiya - ...). 


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

DU20062

nidan kohaku DU20062