Eendracht maakt macht

Eendracht maakt macht

Als ik me niet vergis is dit de nationale wapenspreuk van België, maar in dit geval gaat het over een samenwerking tussen België en Nederland.

Het is altijd zijn wens geweest om af en toe als koibemiddelaar of als tussenpersoon zijn plaats in te nemen in de koiwereld. Ondertussen heeft hij zijn lesjes geleerd en wordt zijn kennis naar waarde geschat.

Op subtiele en eenvoudige manier probeert hij zijn hobby nu nog wat meer kracht bij te zetten door ieder jaar koi te laten opgroeien in zijn opgroeifaciliteit, en dit met groot succes.

De koi komen daar vandaan waar hij het meeste vertrouwen in heeft, en waar hij zijn keuze kan maken uit degelijke jonge koi met een visie op de toekomst, en dat is Interkoi Arendonk.

Daarom dat hij de naam Interkoi Nederland zal gebruiken, niet overdreven veel koi in zijn bezit zal hebben, maar wel dezelfde mentaliteit en gedragscode kan hanteren zoals wij dat ook doen.

Bovendien is het een goede tussenhaven voor mensen die Arendonk te ver vinden. Centraler gelegen in Nederland is het een mooi tussenstop.

Je kan je afvragen of de koi dan niet te duur worden, maar dat is niet zo. Het verkopen en laten opgroeien van jonge koi is niet uit winstbejag maar uit het hart van een koikichi, namelijk de koibelevenis om jonge koi te laten opgroeien en te verbeteren, want dat is zijn streven.

Ook kan hij optreden als bemiddelaar tussen klant en Interkoi Arendonk om mensen te begeleiden naar een aankoop, waarbij de koi nog in Arendonk rondzwemt. Hij kent persoonlijk de koi en zal je op gepaste wijze informeren, waarbij hij zich eventueel kandidaat stelt om niet alleen te bemiddelen, maar ook de koi op te vangen en eventueel te begeleiden.

Johan heeft voldoende kennis en wijsheid om te bemiddelen en de juiste raad te geven aan die mensen die behoeft hebben aan steun in hun keuze.

Ondertussen zijn er 6 koi vertrokken richting hun nieuwe verblijf, waar hij de koi zal begeleiden tijdens de winter indien gewenst. De resultaten zijn bekend van zijn vroegere mini-opgroei-projecten.

Er werd trouwens een verstandige oplossing gevonden voor de interactie tussen Interkoi Arendonk en Interkoi Nederland, zodat het alleen maar voordelen oplevert.

De keuze wordt telkens door Johan zelf gemaakt, en dit is het resultaat. Wat ook belangrijk is, en dit moet je niet onderschatten, is de zekerheid van afkomst, de ondersteuning van het feit dat de koi getest worden in Arendonk op KHV, zodat er altijd een rapport kan worden bijgeleverd, en niet te vergeten de kwaliteit waar Interkoi toch een goede naam mee heeft opgebouwd.

De extra mogelijkheid voor een winter opgroei is natuurlijk mooi meegenomen en heeft geweldige resultaten opgeleverd die klanten de zekerheid geven om dergelijke projecten een goed gevoel te geven.

Bovendien zal de opgroei enkel met een matige bezetting gebeuren zodat de resultaten ook “navenant” zullen zijn. “Navenant” is een mooi Belgisch woord dat “naar verhouding of evenredig” betekent. Ik vind het wel een mooi woord om eens te gebruiken.

Op dit ogenblik is hun verhuis reeds gebeurd, en zwemmen de koi rustig rond in hun nieuwe omgeving, een verwarmde quarantainebak met grote inhoud.

Mensen uit deze omgeving en die interesse hebben in deze koi kunnen contact opnemen via sociale media met Johan. Hij zal je graag bijstaan met woord en daad.

Senior Tategoi

Voor de zoveelste keer heeft Interkoi Arendonk de meest gegeerde prijs weer eens gewonnen in Arcen. Ze hebben dan ook een video gemaakt van mijn sanke die ik je toch graag wil laten zien

Er werd trouwens een filmpje gemaakt van alle winnaars van de grote prijzen in Arcen. Voor de niet Facebookers zal ik dit filmpje hier even tonen want niet iedereen is FB minded.

Een gevaarlijke vraag ! vind je het positief dat er een samenwerking komt met mensen die je kan vertrouwen zoals in dit nieuwsitem wordt gepromoot, klik dan op ja ! Vind je het niet positief klik dan op neen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240