September, de maand van de overblijvers

September, de maand van de overblijvers

Het noodlot bepaald dat er nog steeds een aantal koi in Arendonk zitten die niet verkocht worden, een gegeven dat helaas ieder jaar terugkomt en wat het meest onplezierige is van de koihobby.

Daarom een laatste ultieme poging om mensen toch gelukkig te maken met goede vissen voor een haalbare prijs te verkopen.

Vanaf vandaag zet ik een X-aantal koi online onder de knop “koi einde seizoen”. Er zal geen prijs bijstaan, je mag in dit geval zelf een prijs bepalen.

Het liefst heb ik dat je persoonlijk komt selecteren, want geloof me, er zitten nog bijzonder goede koi tussen. Je kan ook online je mening vragen en ik zal je zo plichtsgetrouw proberen te antwoorden, eventueel met een recent filmpje.

Hoe zal het verlopen. Als je persoonlijk komt, zet ik de koi in een bowl, je bekijkt de koi rustig, neemt je tijd en ondertussen probeer ik een aanvaardbare prijs in mijn hoofd te formuleren voor de koi.

Als je het aandurft om zelf een prijs te bepalen, dan mag je dit zeker doen, maar na het bekijken van de koi en eventueel het bespreken van de voor-en nadelen, proberen we samen een prijs te bepalen waarbij beide partijen zich goed voelen.

De meest getoonde koi zijn nog jong, en velen hebben nog een certificaat, zodat de juiste informatie altijd kan getoond worden. Bovendien zal ik iedere dag een aantal koi vervangen onder deze knop.

Het voorstel zal tot en met 28 september gehanteerd worden.

Ik heb toevallig gisteren nog de vraag gehad om een aantal kohaku te bowlen voor een Italiaan die op zoek was naar enkele goede koi.

Ik heb dan maar een aantal kohaku in de bowl geplaatst om deze te laten zien, en zeg nu zelf…dit zijn nog bijzonder goede kohaku of zie ik dat verkeerd ?

Bovendien had ik een aantal tancho op facebook gezet om publiciteit te maken, en plotseling brak de hel los om deze aan te kopen.

Zijn we dan geëvolueerd van koikichi naar FBkichi…het is wel niet te geloven, maar zo is het. Wel een spijtige evolutie, maar we zullen ons moeten aanpassen aan de moderne tijd.

Het zij zo…

Iedereen die een degelijke koi voor een schappelijke prijs wil aankopen is welkom in de maand september. Door de week komen kan ook, maar dan op afspraak….

Vergeten te zeggen

Schijnbaar ben ik dan toch geen enkele koi kwijtgeraakt tijdens de overstroming bij Momotaro dit jaar. Alleen maar nieuws dat toe te juichen is.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240