Eerste overkapping is een feit

Eerste overkapping is een feit

Het is bijna tijd om af te reizen naar Japan, en ik wil toch nog graag de overkapping maken over de vijvers.

Ik ben dan vandaag met de eerste begonnen. Ik heb een staalconstructie laten maken om de polycarbonaatplaten in te buigen, zodanig dat de montage eigenlijk vrij eenvoudig is. Hiervoor heb ik een plaat laten buigen in een U-profiel die over de zijkant buigt, en een 3-tal cm tegen de zijkant van de vijver duwt. Hiertegen heb ik een ander U-profiel laten lassen waar ik de polycarbonaatplaten kan in monteren. Zo komt de druk tegen de vijverwand, want hier had ik verleden jaar nogal wat problemen mee.

Het monteren van de platen is nu in een wip en een zucht gedaan, en ik moet zeggen dat ik het fijn ontworpen heb, al zeg ik het zelf. Morgen ga ik de rest van de overkapping zetten en dan ben is dit ook weer gebeurd.

Wat betreft de openingstijden. Ik zal in iedere zaterdag aanwezig zijn tussen 11.00 en 16.00 uur. Zijn er mensen die nog graag voer of iets anders komen halen, dan is dat de beste tijd. Ik zal enkel gesloten zijn als ik in Japan ben, en dat is van 10 tot en met 19 november. Ondertussen heb ik ook een doos Probites Wintercare in huis (zinkend voer). Dit zou ik zeker in huis halen voor de winterperiode.

Ik probeer alle vissen over te laten komen tussen 20 en 30 november, zodat er nog gelegenheid is om in december naar de vissen te komen kijken. Ik heb nog geen juiste planning gemaakt, maar ik zal in december vermoedelijk 2 weekeinden speciaal openhouden.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137