Einde Euregio Koishow

Einde Euregio Koishow

Zo, dat hebben we ook weer gehad, de 6de Euregio koishow.

Er was gisteren toch een grote opkomst, en de standhouders die ik gesproken had waren duidelijk tevreden. Het weer was niet 100%, maar niet zo erg als het verwacht was.

Iedereen heeft zijn prijsjes in de wacht gesleept, iedereen weer tevreden, enkele uitzonderingen daar gelaten natuurlijk, en we kunnen volgend jaar weer terugkomen. Speciaal prijsje toch even vermelden via dit filmpje

Ik moet gewoon toegeven dat ik zeer gecharmeerd was van de show in zijn totaal. Ik zal proberen om volgend jaar enkele Belgen meer mee naar de show te loodsen, zodat wij, als koiland toch iets meer vertegenwoordigt zullen zijn.

De meest belangrijke punten die mij aanspreken waren vooral de opzet van de show. Makkelijk te bereiken met je wagen, makkelijk te benchen en te debenchen, mooie brede looppaden, en dan hoor ik wel het argument dat de sponsors liever dichter bij de vaten zijn gelocaliseerd, maar dat zou niet mogen opwegen tegen de ruimte en het plezier om rustig rond te wandelen, tenminste dat is mijn idee.

De prijzen die verdeeld zijn, zijn grotendeels terecht, en een vorm van discussie zal er altijd wel zijn. Ik ben echter tevreden met mijn 4 kruimeltjes, ik bedoel bekertjes, want ik wil toch één ding stellen…ik heb nog nooit dezelfde koi ingezet op eender welke show.

Ik heb altijd een ander assortiment koi bij, en ik heb altijd goede prijsjes, en dan kom ik weer terecht in datgene wat ik altijd probeer tot mijn sterkste wapen te maken, namelijk dat mijn assortiment van koi misschien niet tot de top behoort, maar in zijn algemeenheid een bijzonder sterke uitstraling heeft met betaalbare koi van een hoog niveau.

En dat is volgens mij weeral bewezen. Als je met jonge koi waar nog bijzonder veel toekomst in zit, dergelijk hoge prijzen kan behalen telkens als ik een assortiment samenstel, dan geeft dat een bepaalde bevestiging van datgene wat ik wil uitstralen, en hoezeer ik ook onder druk wordt gezet om de titel van GC te halen, ik speel dit spelletje niet mee, tenzij het toeval meespeelt.

Ik blijf doen waar ik sterk in ben, en dat is een bepaald niveau, waar trouwens iedereen met respect over spreekt, voor menige beurs samen te stellen. Bovendien is het heel belangrijk dat je de mensen het vertrouwen kunt geven dat je ze met respect behandeld.

Als ik op de show kom, komen mensen naar mij toe, lachend en spreken me voortaan aan met "he bompa" hoe is het met jou. Ik volg je nieuwsitems elke dag, tof hoor, blijven doen, want dat is heel plezierig en dat is het eerste wat ik doe als ik opsta. Ik moet ook eens naar Arendonk komen, want je koopt altijd prachtige vissen aan. Mag ik een Selfie maken met jou…. Als dat niet mooi is...

Je moest eens weten hoeveel mensen die ik niet ken, mij de hand hebben komen schudden…bedankt Euregio koishow….

Meer afbeeldingen

Einde Euregio Koishow: afbeelding 1
Einde Euregio Koishow: afbeelding 2
Einde Euregio Koishow: afbeelding 3
Einde Euregio Koishow: afbeelding 4
Einde Euregio Koishow: afbeelding 5
Einde Euregio Koishow: afbeelding 6
Einde Euregio Koishow: afbeelding 7
Einde Euregio Koishow: afbeelding 8
Einde Euregio Koishow: afbeelding 9
Einde Euregio Koishow: afbeelding 10
Einde Euregio Koishow: afbeelding 11
Einde Euregio Koishow: afbeelding 12

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240