Einde van de trip

Einde van de trip

Na rijp overleg over een aantal koi hebben we besloten verder geen koi meer aan te kopen.

Een en ander heeft te maken met de toch wel twijfelachtige economische situatie, het feit dat we toch al een 35 koi hebben aangekocht, en toch ook wel door het opmerkelijke verschil in prijs tussen de goede koi en de minder goede koi. Opvallend is, tenminste dat vinden wij, dat het laatste jaar de prijzen tussen de echt goede koi en de budgetkoi serieus uit elkaar gegroeid zijn. Misschien is dat een vaststelling van ons, maar misschien ook niet.

We hebben besloten het bij dit te laten, en Ben heeft van de gelegenheid geprofiteerd het park te gaan bezoeken. Het weer was daar ook niet bijster goed, dus ik denk dat Ben blij zal zijn als hij thuis is. Ik ben er heel blij mee dat hij speciaal voor interkoi alleen op reis is geweest, want achteraf bezien, had ik anders mijn werk hier niet kunnen uitvoeren. Ik persoonlijk vind dat hij een geweldig subtiele collectie heeft samengesteld voor zeer aanvaardbare prijzen.

Zaterdag zijn Rini en ik op de zaak geweest, en vermits er niemand kwam, hebben we maar enkele koi gecontroleerd en gebowld, waaronder de fraaie kohaku van Torazo, en de ongelooflijk knappe showa van Sekiguchi. Woorden zijn niet nodig, ik laat je zelf oordelen. Op het ogenblik dat we aan het bowlen waren werd het plotseling toch ineens druk en was het "volle bak". Het wordt tijd dat het zomer is, dat we lekker aan het terras kunnen genieten van onze koibelevenis.

Geniet ondertussen hier maar van, want geloof me, dat hebben Rini en ik ook gedaan.

Nisai Kohaku Torazo 01

Nisai Kohaku Torazo 02

Nisai Kohaku Torazo 03

Nisai showa Sekiguchi 01

Nisai showa Sekiguchi 02

Nisai showa Sekiguchi 03

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml