Eindelijk, een echte lentedag

Eindelijk, een echte lentedag

We hebben er lang op moeten wachtern, maar het was zover, de zon, de zon en de zon...

Terwijl Rini lekker in Duitsland rond lummelde om te zien welke koi er allemaal meededen aan de show, was het werken geblazen in Arendonk. Blijkt achteraf dat de koi die ik verleden jaar wenste aan te kopen van Hans en Joachim, Grand Champion is geworden. Zo zie je maar hoe het kan verkeren. Ik herinner me het nog zeer goed, dat ik samen met Hans en Joachim, Floor en Dirk in het hotel zaten in Hiroshima. Het was best een gezellige avond. We hadden afgesproken om samen naar Sakai te rijden om de kohaku te mogen zien.

Het was trouwens flink druk geweest in Arendonk, en een aantal vissen hebben dan ook weer het tussenstation verlaten op weg naar hun nieuwe verblijfplaats. Het was trouwens ook garage verkoop in Arendonk. 1 Keer per jaar worden alle "waardevolle" bezittingen in de garage van de mensen tentoongesteld, en kunnen al deze antiquiteiten aangekocht worden, succes verzekerd.

Huck had bovendien 15 maatjes meegebracht, en zoals je kan zien werd er met volle teugen van genoten. Martin en Marie-Rose brachten dan weer een lekkere taart mee, en het feest was compleet. Nee hoor, je komt niets tekort in Arendonk.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137