Eindelijk een thuis gevonden

Eindelijk een thuis gevonden

Het heeft lang geduurd, maar deze showa heeft eindelijk een thuis gevonden.

Het is de voorlaatste uit de 42 serie, dus is ze geboren in 2008. Deze showa uit een Dainishi moeder was toen slechts 29 cm, en als je het certificaat bekijkt, zie je de verandering die een tosai kan ondergaan.

Zeg nu zelf, is dit geen stralende kleurencombinatie ? Het sumi ligt erop gegoten, en glanst dat je ogen er pijn van doen. Het rood is intens, en het patroon mag er zijn. Ik ben blij dat ze eindelijk haar huis heeft gevonden, en je ziet dat ze er hier niet op achteruit gaan.

De kohaku van Taniguchi heeft nog veel in petto, en begint langzaam aan zijn inhaalrace. Dit wordt een dankbare kohaku, dat kan je zo zien. Ze kunnen nu nog genieten van enkele weken najaar, hun krachten opdoen, om langzaam naar de winter toe te groeien.

Als je in de buurt van Apeldoorn woont, en je hebt iemand nodig voor al je schilderwerken ? Jurian is de naam. Jurian is één van mijn trouwste klanten. De meeste van zijn koi komen uit Arendonk, en daar gaat deze chagoi ook naartoe. Dit jaar grootgebracht in de vijver van Ben, heeft deze chagoi een serieuze optie op de toekomst. Of ze de 80 cm zal bereiken is een open vraag, maar we komen het wel te weten binnen enkele jaren.

We zijn stilaan toegekomen aan de laatste koi uit de promotiereeksen. Nog een dag of 2 kan ik vullen na deze aanbiedingen. Ik hoop dat er nog enkele hun weg naar huis kunnen vinden.

Kohaku 1201005 van Taniguchi.

Met zijn 3 bollen op het achterste gedeelte van het patroon is dit een koi met veel variatie. Je houd ervan of je houd er niet van, maar de totale uitstraling van de koi zal zeker iemand bevallen.

Kohaku 1201058 van Taniguchi.

Sandan kohaku met goede verdeling van de hi patronen. Huidkwaliteit, body en hi zijn van goede kwaliteit. Zal een goede lengte krijgen en je mag deze als mooie vijvervis bestempelen.

Kohaku 1201030 van Taniguchi.

Hier hou ik wel van, een goede zware body met een sta biel patroon. Zou wel eens een vrouwtje kunnen zijn. De moeite om je tijd en energie in te steken.

Showa 1201014 van Taniguchi.

Hij zit hier niet op zijn plaats. Misschien dat hij ergens een mooie vijver vind die deze koi een thuis wil geven.

Showa 1112006van Taniguchi.

Zeer interessante nidan kohaku met het rode oogje. Hier mag je gerust je geld op inzetten, het wordt zeker een winnaar.

Morgen komen de laatste koi aan de beurt, en zal deze promotiecampagne beëindigt worden. Op het einde van de week zullen alle koi die aangeboden worden verdwenen zijn, en een rustplaats gekregen hebben voor de winter.

Meer afbeeldingen

Eindelijk een thuis gevonden: afbeelding 1
Eindelijk een thuis gevonden: afbeelding 2
Eindelijk een thuis gevonden: afbeelding 3
Eindelijk een thuis gevonden: afbeelding 4
Eindelijk een thuis gevonden: afbeelding 5
Eindelijk een thuis gevonden: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240