firma Stoel Import

" /> firma Stoel Import

" />
Wie kan dit gebruiken ?

Wie kan dit gebruiken ?

Ik heb nog 4 dozen fare infrared bacteria home staan van de firma Stoel Import

De winkelwaarde bedraagt 99 euro per doos van 10 kg of het zou dus 396 euro zijn voor de 40 kg die ik nog in mijn bezit heb. Wie er interesse voor heeft wil ik een bod accepteren boven de 200 euro. Ik laat de biedingen open tot deze avond 8 uur, en hou je via de reacties op de hoogte. Ideaal om in een bakki shower te leggen, of gewoon in een meerkamerfilter. De meerwaarde is altijd meegenomen.

Bovendien heb ik nog steeds de 2 bakki's staan met vulmateriaal. Deze werden al 2 x verkocht, maar achteraf blijkt de koop telkens te worden geannuleerd. Nog even samenvatten, het zijn 2 bakki's van 2 meter breed. Er worden 4 grote zakken siporax bij geleverd, 4 zakken hexamedium en 4 zakken oesterschelpen. Ik moet er minimum 400 euro voor hebben.

Dan over tot de orde van de dag.

Showa 1204020 van Kanno.

Als uw hart sneller gaat kloppen bij deze showa, twijfel dan niet te lang. De prijs is zo laag dat het nooit een kat in de zak kan zijn.

Kohaku 1201066 van Taniguchi.

Bijzonder aangename yondan kohaku van Taniguchi. Het patroon nodigt uit om deze koi mooi te vinden. De huidkwaliteit is meer dan goed, alsook het hi dat mooi egaal is over het hele lichaam. Er is niet veel aan af te keuren.

Kohaku 1112039 van Taniguchi.

Een maruten yondan kohaku met een aangenaam patroon. Een kleine oneffenheid in het hi, dat zeker zal bijtrekken in de toekomst. Het shiroji moet en zal nog opdikken en je hebt best een mooie vijvervis, die een respectabele lengte zal maken.

Kohaku 1201021 van Taniguchi.

Deze yondan kohaku heeft wel iets. De groeipotentie zit er zeker in. Een verzwakt hi vlekje op het derde patroon is vermoedelijk het gevolg van het stoten tijdens het netten, maar dat zal zeker helemaal inklaren, geef de koi een zomer en het is in orde. Ikzelf vind het een aangename en opvallende verschijning in de vijver. Verbetering zit er zeker in.

Kohaku 1201017 van Taniguchi.

Misschien val jij wel op een kohaku met grote witte zones. Dit is dan ook je kans, want goedkoper vind je ze niet. Ik zal deze dagelijks afprijzen tot 50 euro, maar wie eerst reageert, wint de prijs.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml