Ze hadden succes

Ze hadden succes

En hiermee bedoel ik de 3 nieuwe bewoners van deze week, met name de machtige sanke, de tancho sanke en de kohaku. Zelfs als je ze niet kan kopen, dan is het nog altijd een plezier om naar te kijken. Zeldzame schoonheid is nooit verloren.

Ondertussen had de Rudy zijn keuze gemaakt en gelukkig showt hij zijn nieuwe aanwinsten. met zijn nieuwe bodywarmer. In het filmpje zie je de koi vooraleer ze vertrekken, en het doet me plezier om achteraf nog een filmpje te ontvangen als ze thuis zijn. Mooi om een update te ontvangen.

Het was moeilijk kiezen voor Jordy. Tenslotte werd het de ginrin kohaku van Momotaro. Eenjte met een sterk ginrin en diep hi met een speels patroon. De koi werd nog even teruggezet omdat ze nog graag even een koffie gingen drinken. Toen de koi moest geschept worden, vroeg ik ben om dit even te doen, zodat ik hem in de plastic zak kon laten zwemmen. Schept ie toch de verkeerde kohaku zeker....

Ik had het certificaat meegegeven, en thuis gekomen zagen ze natuurlijk dat ze de verkeerde hadden...daarom komen ze deze avond de koi ook omruilen. Maar kijk nu zelf naar de foto van de koi en zeg nu zelf, een vergissing is gauw gemaakt, en ik heb me deze week ook al enkele keer vergist in deze 2 kohaku.

Orenji Ogon 1209018 van Marudo.

Een koi die je niet moet onderschatten. Hij of zij zal groot worden, dat verraad de body en de structuur. De kieuwdeksels zijn iets te groot, maar anders is deze koi 100% in orde.

Orenji Ogon 1204024 van Kanno.

Een showa die je in de toekomst kan verrassen. Dit zijn zo van die koi die nog veel in petto hebben en naar de toekomst een blikvanger in de vijver worden. Als je het patroon verder invult naar de toekomst, dan zie je een waardige showa met veel uitstraling. De moeite om in te investeren.

Kohaku 1201055 van Taniguchi.

Klein, te klein en te iel. Niet een koi waar wij dadelijk de grote lof over zwaaien, ondanks het leuke patroontje. Hoe sneller hij ons verlaat, hoe liever wij hebben, en er zijn mensen die graag dit soort kleine koi zien. Je weet echter nooit wat de toekomst je brengt.

Showa 1204021 van Kanno.

Eentje zonder woorden. Eentje zonder inspiratie, en dat vertaalt zich in de prijs.

Showa 1204019 van Kanno.

Deze mag de showa van hierboven een handje geven.

Indien iemand interesse heeft om de laatste 3 samen te kopen, die mag een genereus bod doen, en heeft zelfs kans om te scoren....

Meer afbeeldingen

Ze hadden succes: afbeelding 1
Ze hadden succes: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137