Eindelijk heb ik een dealer naar mijn hart gevonden

Eindelijk heb ik een dealer naar mijn hart gevonden

Dat waren niet mijn woorden, maar de woorden van Rik die ons gisteren een bezoekje bracht.

Rik had gelezen dat ik gratis filtermateriaal weggaf, en hij maakte hier dankbaar gebruik van. het was het laatste filtermateriaal dat ik had liggen, en hij had groot gelijk om hiervoor langs te komen, want je bent een heleboel geld kwijt als je dit moet gaan kopen. Er liggen nog een aantal zakken KNS als er nog iemand interesse in heeft, maar dan is het feest gedaan.

Hij had wel een geweldig lekkere appeltaart bij, en daar hebben we met zijn allen flink van genoten. Rik was wel heel enthousiast over het aanbod van koi dat er rondzwom, en het heeft me bloed, zweet en tranen gekost om hem zover te krijgen dat er ruimte was om aan te kopen. Ik weet dat Rik normaal bij een andere dealer koopt, en dan komt de strijdlust boven om toch even mijn beste beentje voor te zetten, als is het maar voor de sport.

Onmiddellijk gooide ik mijn 2 veldheren in de strijd, Majoor Rini en Kapitein Ben, om toch ons best te doen en zoveel mogelijk informatie door te spelen aan Rik. Papa stond erbij, en was volgens mij toch innerlijk enthousiast over de geboden kwaliteit. Geduldig probeerden we uit te leggen, waar wij op letten om koi aan te kopen. Niet dat we de wijsheid in pacht hebben, helemaal niet, maar we bewijzen toch regelmatig dat we resultaat laten zien van de bovenste plank.

Bovendien was Rik zo sportief om een vest van Interkoi aan te doen, zodat hij als echt fan van Interkoi kan beschouwd worden. Nadien kreeg ik nog een foto doorgestuurd van een sanke die hij dit jaar ook 15 cm heeft laten groeien in een kleine vijver met iets te veel vissen. Ik zou zeggen een goed resultaat en doe zo verder Rik.

Ook kregen we vandaag het bezoek van Matthijs, een trouwe vriend, die enkele sublieme koi mee gebowld heeft, en die hij even op enkele forum heeft gezet om andere mensen mee te laten genieten van het aangeboden assortiment. Voor de forumliefhebbers, hier even de links:

forum koivrienden

forum NVN

forum koi 2000

forum koi-dera

Meer afbeeldingen

Eindelijk heb ik een dealer naar mijn hart gevonden: afbeelding 1
Eindelijk heb ik een dealer naar mijn hart gevonden: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240